Accident teribil în Hunedoara. După ce a ieșit de pe șosea și a ajuns într-un șanț, un TIR a luat foc. Șoferul, găsit carbonizat

Vineri, 10 Septembrie 2021, ora 16:182644 citiri
Accident teribil în Hunedoara. După ce a ieșit de pe șosea și a ajuns într-un șanț, un TIR a luat foc. Șoferul, găsit carbonizat
Șoferul a rămas încarcerat în cabină FOTO ISU Hunedoara

Un TIR a ieşit de pe şosea, pe DN 66, în judeţul Hunedoara, după care a rupt un cap de pod şi a ajuns în şanţ, unde a luat foc. Şoferul a rămas încarcerat şi, din cauza incendiului de amploare, nimeni din cei aflaţi în zonă nu a putut interveni pentru a-l ajuta, el fiind găsit carbonizat.

Accidentul rutier s-a produs pe DN 66 Petroşani-Haţeg, la ieşire din localitatea Ohaba de sub Piatră, judeţul Hunedoara, unde un camion de 7,5 tone a ieşit în decor, a rupt un cap de pod, după care a fost proiectat în şanţ.

"Şoferul a rămas încarcerat în cabină. După impact, autocamionul a luat foc şi datorită violenţei incendiului nimeni din apropiere nu a mai putut interveni să-l ajute pe şofer. La sosirea echipajelor specializate, incendiul se manifesta generalizat, conducătorul auto fiind găsit carbonizat în interiorul cabinei", a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Autocamionul nu transporta marfă, fiind gol.

Traficul rutier pe DN 66 a fost blocat timp de aproximativ o oră în urma accidentului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
Nonpolitikon
rank 5
Iarăși, capetele de pod tip tampon? Chiar n-are nicio administrație