Sofer de ambulanta care transporta o pacienta, amendat pentru viteza. Cu cat a fost prins ruland

Vineri, 29 Ianuarie 2021, ora 22:506979 citiri
Sofer de ambulanta care transporta o pacienta, amendat pentru viteza. Cu cat a fost prins ruland
FOTO: Pixabay.com

Soferul unei ambulante private din judetul Cluj care transporta o pacienta la Galati a fost sanctionat cu amenda si retinerea permisului de conducere dupa ce a fost depistat de radar conducand cu peste 140 de km/h pe DN2D, in afara localitatii Bolotesti, a informat, vineri, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Vrancea.


"La data de 27 ianuarie, ora 17,10, politistii din cadrul Politiei orasului Odobesti au depistat un barbat de 27 de ani, din judetul Cluj, in timp ce conducea un autoturism pe DN2 D, in afara localitatii Bolotesti, cu viteza de 142 km/h, inregistrat de aparatul radar. Conducatorul auto a fost sanctionat conform OUG 195/2002 R, fiind dispusa masura complementara a retinerii permisului de conducere, pentru o perioada de 90 de zile", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, in timp ce ii inmana documentele politistului rutier, barbatul a precizat faptul ca vehiculul condus apartine unui societati private de asistenta medicala si transporta o persoana de la Cluj catre Galati.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News