SIE vrea sa dea 180.000 de euro pe un aparat digital de radiologie generala

Sambata, 28 Martie 2015, ora 11:03
2999 citiri
SIE vrea sa dea 180.000 de euro pe un aparat digital de radiologie generala
Foto: site oficial SIE

Serviciul de Informatii Externe (SIE) vrea sa achizitioneze un aparat digital de radiologie generala, cu o valoare estimata de 645.160 de lei fara TVA (aproximativ 180.000 de euro cu TVA inclus), potrivit unui anunt de participare publicat pe SEAP.

Acordul-cadru prevede achizitionarea de catre SIE a unui aparat digital de radiologie generala, inclusiv amenajarea amplasamentului, instalarea, punerea in functiune, pregatirea documentatiei pentru autorizarea Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare (CNCAN) a instalatiei radiologice si instruirea privind utilizarea aparatului.

Valoarea estimata a aparatului este de 645.160 de lei, fara TVA, iar criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

Achizitionarea va fi finantata din fonduri alocate de la bugetul de stat pentru anul 2015.

Potrivit anuntului, inainte de lansarea licitatiei electronice, autoritatea contractanta va realiza o evaluare initiala integrala a ofertelor, in conformitate cu criteriul de atribuire stabilit in documentatia de atribuire.

Daca pentru elaborarea ofertelor operatorii economici considera necesara vizitarea locului de instalare a echipamentului radiologic, accesul reprezentantilor acestora va fi permis in baza unei solicitari scrise, transmisa autoritatii contractante in termen de maxim 10 zile de la data publicarii anuntului de participare.

Solicitarea de acces trebuie sa contina datele de identificare ale persoanelor care vor vizita amplasamentul (nume, prenume, seria si numarul actului de identitate, CNP), accesul urmand a fi aprobat in termen de maxim 21 de zile de la data solicitarii.

In situatia in care exista doua sau mai multe oferte cu preturi egale, autoritatea contractanta va solicita ofertantilor respectivi sa prezinte noi propuneri financiare, in plic sigilat, urmand sa atribuie contractul ofertantului cu cel mai scazut pret.

In cazul depunerii unei contestatii, contestatarul are obligatia de a constitui o garantie de buna conduita.

Pentru livrarea cu intarziere a produselor, furnizorul va plati ca penalizari de intarziere pentru fiecare zi ce depaseste termenul de livrare 0,02% din valoarea produsului livrat cu intarziere sau nelivrat.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#SIE aparat radiologie, #SIE cumpara aparat radiologie, #SIE licitatie aparat radiografii , #SIE