Seful TVR someaza din nou SRI sa-si retraga ofiterii acoperiti din presa: Sa ne lase

Marti, 10 Februarie 2015, ora 17:03 2526 citiri

Presedintele director general al TVR, Stelian Tanase, le-a transmis, marti, deputatilor din Comisia de Cultura, ca ii va scrie din nou directorului interimar al SRI, generalul Florian Coldea, pentru a-i cere sa retraga agentii acoperiti din TVR.

"Am o problema cu agentii acoperiti din TVR. I-am trimis o scrisoare generalului Coldea prin care il poftesc sa-si retraga agentii acoperiti din TVR. Unii zic ca e un subiect periferic, dar nu este periferic. Trebuie sa transati aceasta problema, astept sa o transati. Ii voi scrie din nou generalului Coldea sa faca acest lucru", le-a spus Stelian Tanase deputatilor din Comisia de cultura.

El a aratat ca intelege faptul ca agentii acoperiti nu pot fi deconspirati, potrivit legii, dar a mentionat ca exista si solutii diferite.

"Mai pot sa iasa la pensie, discret, mai pot sa se transfere. Sa ne lase. Uneori aceasta situatie exista la nivel decizional si se simte. Nu putem depasi anumite blocaje", a spus Stelian Tanase.

In 28 ianuarie, Stelian Tanase, presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), i-a transmis o scrisoare directorului interimar al SRI, generalul-locotenent Florian Coldea, solicitand Serviciului sa dispuna retragerea ofiterilor acoperiti din TVR.

Stelian Tanase someaza SRI: Retrageti ofiterii acoperiti din TVR

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com