Securizare si protectie a bunurilor prin grilaje metalice performante

Advertorial
Luni, 07 Noiembrie 2016, ora 16:27
10395 citiri
Securizare si protectie a bunurilor prin grilaje metalice performante

(P) Protectia si securitatea bunurilor si persoanelor reprezinta o prioritate zilnica, indiferent daca vorbim despre sectorul public, comercial, industrial sau rezidential. Spatii de orice tip necesita protectie impotriva furturilor si spargerilor si este absolut necesara de asemenea protejarea persoanelor, respectiv a angajatilor sau chiar a familiei.

Daca majoritatea spatiilor dispun in momentul de fata de sisteme de securitate constand in camere de supraveghere si alarme, uneori aceste elemente nu impiedica raufacatorii.

Din nevoia de a bifa cu succes obiectivul sigurantei, specialistii care isi prezinta oferta in cadrul site-ului www.nyos.ro, ne evidentiaza avantajele pe care le prezinta grilajele metalice si usile tip rulou.

O bariera fizica in calea raufacatorilor

Zi de zi auzim despre furturi, talharii si acte de vandalism, in absolut toate sectoarele de activitate. Zonele cele mai vizate sunt, de obicei, apartamentele situate la parterul blogurilor de locuinte, magazinele si punctele de desfacere din centre comerciale diverse, sau chiar spatiile industriale sau din segmentul de prelucrare.

Pentru a preveni astfel de evenimente si pentru a reduce rata infractionalitatii, solutiile Nyos creeaza o bariera fizica in calea raufacatorilor.

Grilajele metalice, rulourile si usile tip rulou reprezinta bariera perfecta, care protejeaza bunurile, documentele sau chiar persoanele de actiuni rauvoitoare.

Exista situatii in care sistemele de alarma sau camerele de supraveghere nu descurajeaza suficient aceste actiuni, insa prezenta unei astfel de bariere fizice confera un plus de siguranta oricarui spatiu.

Aspect placut si vizibilitate sporita

Prezenta unor grilaje metalice care sa protejeze bunurile si persoanele nu trebuie nicidecum sa afecteze aspectul spatiului vizat. Din acest motiv, rulourile si grilajele metalice puse la dispozitia doritorilor pe www.nyos.ro pot multumi orice exigente cu privire la partea estetica.

Un plus la partea de aspect este si nivelul de vizibilitate oferit. Grilajele metalice Nyos permit o vizibilitate excelenta in interiorul spatiilor comerciale sau de oricare alt tip, dupa inchiderea programului de activitate.

Solutii variate, adaptate pentru fiecare situatie

Pentru a multumi orice exigente, specialistii Nyos pun la dispozitia clientilor grilaje metalice adaptate in functie de situatie.

Printre cele mai cunoscute se numara grilajele metalice lamelare. Acestea pot fi realizate din lamele pline sau perforate, permitand sau nu vizibilitatea, si reprezinta optiunea numarul 1 in centre comerciale, piete de desfacere sau magazine de prezentare a diverselor marfuri.

O alta optiune o constituie grilajele metalice tubulare sau cele cunoscute sub denumirea profilight, care permit o vizibilitate foarte buna si lasa sa patrunda un procent de 92% din lumina in spatiile protejate. Exista de asemenea varianta grilajelor metalice extensibile sau pliabile, dar si solutii personalizate, precum usi de garaj, usi tip rulou sau usi metalice care ofera protectie suplimentara antiefractie sau chiar impotriva focului.

Sisteme complexe si variate de actionare

Adaptabilitatea la orice necesitate reprezinta atuul de care se bucura toti cei care apeleaza la grilajele metalice marca Nyos. Daca pentru unele situatii este ideal un sistem de actiune si inchidere automat, pentru altele se pliaza mai bine un grilaj metalic sau un rulou cu actionare manuala.

Pe www.nyos.ro pot fi gasite solutiile ideale pentru fiecare situatie, indiferent daca este vorba de sisteme de tip rulou, extensibile, pliabile pe orizontala sau pe verticala.

Versatilitatea si fiabilitatea sunt doua caracteristici de care dau dovada aceste sisteme, motiv pentru care numeroase magazine, depozite, institutii, spatii industriale, hale de productie si chiar proprietari de spatii rezidentiale apeleaza la ajutorul celor de la Nyos pentru un plus de protectie.

Servicii suplimentare oferite de specialistii Nyos

Intrucat de-a lungul timpului isi fac simtita actiunea factorii de uzura sau se impun anumite lucrari de intretinere, specialistii Nyos pun la dispozitia clientilor si o gama completa de servicii conexe.

Montaj, service si mentenanta - toate acestea sunt obiective indeplinite cu ajutorul acestei echipe de profesionisti. Montajul profesional este completat astfel de service si mentenanta periodica, pentru probleme frecvente asociate grilajelor metalice si usilor tip rulou, precum:

  • arcuri rupte sau detensionate
  • disfunctionalitati ale motorului
  • deplasarea incorecta pe sine a grilajului
  • alte nevoi de gresare si intretinere a grilajelor

Solutiile de protejare a spatiilor oferite pe www.nyos.ro includ atat modele standard, cat si variante personalizate, adaptate fiecarui necesar.

Pentru a beneficia de cele mai bune astfel de solutii, doritorii pot contacta direct reprezentantii societatii, apeland la numerele de telefon si adresele de e-mail prezente in cadrul site-ului sus mentionat.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#grilaj metalic siguranta, #grilaje verticale, #grilaj lamelar , #securitate