Se circula bara la bara spre Poiana Brasov - in statiune nu mai sunt locuri de parcare

Joi, 05 August 2021, ora 18:177007 citiri
Se circula bara la bara spre Poiana Brasov - in statiune nu mai sunt locuri de parcare
Foto: Arhiva Ziare.com

Traficul rutier este foarte aglomerat spre Poiana Brasov si dinspre Rasnov spre Predeal, la intersectia cu DN1, masinile circuland bara la bara cu viteza foarte mica. Politistii recomanda transportul in comun si anunta ca este posibil ca circulatia sa fie restrictionata, iar masinile sa nu mai fie lasate sa urce in Poiana Brasov in conditiile in care nu mai sunt locuri de parcare disponibile.

La aceasta ora, drumul DN 1 E spre Poiana Brasov este foarte aglomerat, iar politistii recomanda transportul in comun.

Potrivit politistilor de la Biroul Rutier Brasov in cursul zile este posibil ca traficul sa fie restrictionat, iar masinile sa nu mai fie lasate sa urce in Poiana Brasov deoarece nu mai sunt locuri de parcare disponibile.

Politistii le recomanda celor care vor sa ajunga in statiune sa foloseasca transportul in comun. Astfel, autobuzul numarul 20 pleaca din 20 in 20 de minute spre Poiana Brasov din zona Livada Postei, iar un bilet de calatorie costa cinci lei.

De asemenea, se circula bara la bara pe DN73A Rasnov - Predeal, dinspre Rasnov spre intersectia cu DN1, in conditiile in care mii de turisti pleaca acasa dupa vacanta de sarbatori, soferii fiind sfatuiti sa aleaga rute ocolitoare. Astfel, in Bucuresti se poate ajunge din zona Bran - Moieciu circuland pe ruta DN73 Brasov - Valea Mare-Pravat, DN72A Valea Mare - Pravat - Targoviste, DN71 Targoviste - Baldana, DN7 Baldana - Bucuresti.

Potrivit meteorologilor, in judetul Brasov vremea este extreme de rece, iar pe unele portiuni de drum s-a format polei. In aceste conditii, politistii le recomanda conducatorilor auto sa adapteze viteza in functie de conditiile meteo rutiere, sa mareasca distanta in mers si sa nu se angajeze in depasirea coloanelor de autovehicule.

Comentarii