Se anunta haos in trafic: Restrictii pe un mare bulevard din Capitala

Vineri, 08 Mai 2015, ora 20:265103 citiri
Se anunta haos in trafic: Restrictii pe un mare bulevard din Capitala

Circulatia tramvaielor va fi oprita pentru 24 de ore, incepand de luni noaptea, pe Bulevardul Dinicu Golescu din Bucuresti, din cauza unor lucrari ale Apa Nova.

Astfel, tramvaiele nu vor mai circula pe acest tronson de luni, ora 24:00, pana marti, la aceeasi ora, "pentru continuarea lucrarilor legate de inlocuirea urgenta a unui tronson prabusit de colector de canalizare", a anuntat Apa Nova Bucuresti intr-un comunicat de presa.

Vor exista, de asemenea, si unele restrictii de circulatie a autoturismelor, care se vor putea deplasa pe cate o singura banda.

"Lucrarile se vor efectua in carosabil, pe Bulevardul Dinicu Golescu nr. 27 - 29, sensul de mers Gara de Nord - Str. Mircea Vulcanescu. Traficul rutier pe acest sens se va desfasura pe banda 2 a sensului normal dinspre Str. Mircea Vulcanescu catre Gara de Nord, in timp ce pe sensul dinspre Str. Mircea Vulcanescu catre Gara de Nord, acesta se va desfasura exclusiv pe banda 1", au detaliat reprezentantii Apa Nova.

Ca alternativa la tramvaiele de pe Dinicu Golescu, autoritatile vor introduce o linie de autobuz, care va circula pe acelasi traseu.

"Consumatorii nostri din zona nu vor fi in niciun fel afectati, serviciul de alimentare cu apa si de canalizare pentru acestia furnizandu-se in mod normal", mai arata Apa Nova, care cere scuze soferilor pentru disconfortul creat.

D.T.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News