Scandal sexual in PSD - Dragnea: Nu cred ca Negoita sau Banicioiu sunt implicati

Luni, 15 Noiembrie 2010, ora 15:31
4181 citiri
Scandal sexual in PSD - Dragnea: Nu cred ca Negoita sau Banicioiu sunt implicati
Foto: 1235.ro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu a apucat sa discute cu vicepresedintele partidului, Robert Negoita, si cu presedintele TSD, Nicolae Banicioiu, despre dosarul prostituatelor de lux, precizand ca nu crede ca cei doi sunt "implicati".

Dragnea a fost intrebat daca a discutat cu Negoita si Banicioiu despre cele semnalate intr-un dosar DIICOT, potrivit caruia cei doi ar fi beneficiat contra cost de serviciile unor prostituate de lux, manechine.

"Nu am avut cand sa discut, dnul Nicu Banicioiu este plecat, dnul Robert Negoita nu a venit azi la BPN. (...) Cred ca trebuie sa lasam procurorii sa-si faca treaba, eu nu cred ca Robert Negoita sau Nicu Banicioiu sunt implicati in asa ceva", s-a rezumat sa declare liderul PSD.

Social-democratului i s-a pus in vedere de catre un jurnalist ca si el a participat la concursurile de miss TSD.

Fratii Negoita si alte nume sonore, pe lista clientilor unei retele de prostituate de lux (Video)

Dragnea a spus ca a fost la toate actiunile tinerilor din PSD din 2005 incoace, dar ca el a avut o "perceptie buna" asupra a ceea ce s-a intamplat si ca nu-si aminteste ca vreunul din cei de acolo "baiat sau fata" sa aiba cumva "etichete" pe ei. Secretarul PSD a spus ca nu cunoaste dosarul si nu are ce comenta.

Numele parlamentarilor PSD Robert Negoita si Nicolae Banicioiu, al cantaretului Adrian Enache sau al directorului TVR2 Razvan Nicolescu apar in dosarul in care procurorii au trimis in judecata 4 persoane pentru exploatarea sexuala a peste 80 de tinere, potrivit rechizitoriului intocmit de DIICOT.

Scandalul prostituatelor de lux - vezi cum se disculpa cei acuzati

Din ancheta DIICOT Ialomita a reiesit ca Negoita, Banicioiu, Enache, Razvan Nicolescu, dar si alte persoane, printre care Nuredin Beinur, dar si jurnalisti de la Radio Sky si TVR ar fi fost printre clientii fetelor exploatate de reteaua de proxeneti, potrivit rechizitoriului ajuns in instanta.

Potrivit rechizitoriului, una dintre fetele recrutate pentru reclama video pentru Clubul Babylon ar fi "intretinut acte sexuale cu inculpatul Costan Relu Cornel, iar prin intermediul acestuia acte sexuale platite cu Negoita Robert Sorin, Nuredin Beinur si Rasitzaimoglu Muammer Rasitzaimoglu Muammer Tahir" in perioada 2007-2009.

De altfel, procurorii sustin ca Negoita ar fi intretinut relatii sexuale cu mai multe dintre fetele exploatate de reteaua de proxeneti si chiar i-ar fi facut avansuri unei minore. In plus, Negoita ar fi promis, in schimbul favorurilor sexuale, ca tinerele vor castiga locuri fruntase la consursurile de miss ale TSD.

Pe de alta parte, in declaratia data in fata anchetatorilor, in calitate de martor, Negoita a spus ca il cunoaste pe Relu Costan din perioada 2004 - 2005, iar pe Ion Tamarjan din perioada 2006 - 2007. Deputatul PSD a declarat ca ii considera amici si de aceea i-a cazat gratuit in hotelurile administrate de firmele sale, dar si pe modelele de la agentiile lor. Negoita a precizat ca nu le-a cerut niciodata celor doi sa ii intermedieze relatii sexuale cu vreuna dintre fetele de la agentiile la care lucrau.

In dosar, apare si numele lui Nicolae Banicioiu, dar si al canteretului Adrian Enache. Procurorii sustin ca Negoita i-ar fi propus uneia dintre modele sa intretina relatii sexuale si cu prietenii sai, Nicolae Banicioiu si Adrian Enache, insa tanara nu a acceptat decat in cazul lui Enache

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#scandal prostituate de lux, #Liviu Negoita PSD , #scandal