Scandal uriaș în miez de noapte în București. Un bărbat s-a aruncat de la etajul 10 după ce a dat foc apartamentului în care fusese găzduit de prieteni

Sambata, 20 Noiembrie 2021, ora 13:426260 citiri
Scandal uriaș în miez de noapte în București. Un bărbat s-a aruncat de la etajul 10 după ce a dat foc apartamentului în care fusese găzduit de prieteni
Bărbatul care a produs scandalul a murit după ce s-a aruncat de la etajul zece FOTO Poliția Capitalei/Facebook

Mascații au intervenit în forță în noaptea zilei de vineri, 20 noiembrie, în București pentru a potoli un individ care a făcut un scandal monstru în apartamentul unor cunoscuți care îl găzduiseră pentru câteva zile.

Bărbatul a dat foc locuinței și a început să arunce cu diverse obiecte pe geam. Mai multe mașini parcate în fața blocului au fost avariate. Ulterior, individul s-a aruncat de la etajul 10 al clădirii.

Polițiștii din cadrul Secției 13 au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că el și soția sa au fost agresați, în locuință, de un cunoscut, pe care îl găzduiseră temporar, pentru a-l ajuta să-și găsească o locuință cu chirie, potrivit unui comunicat remis presei de Poliția Capitalei.

”La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul secției, constatând că persoanele care au sesizat situația părăsiseră apartamentul, în interior rămânând bărbatul reclamat ca agresor. Ușa de acces în locuință era încuiată, iar din interiorul casei ieșea fum. S-a delimitat zona, pentru a facilita intervenția pompierilor, în timp ce bărbatul rămas în locuință arunca cu diverse obiecte, producând avarii la autoturismele parcate în fața imobilului”, menționează sursa citată.

A fost solicitată prezența luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a negociatorilor, dar și a echipajelor de descarcerare.

Persoanele vătămate, soț și soție, au primit îngrijiri medicale la fața locului, arată sursa citată.

În pofida eforturilor depuse pentru a determina persoana să se liniștească și să coopereze, bărbatul în cauză s-a aruncat de la etajul 10. A fost preluat de echipajele de prim ajutor și transportat la spital, dar, ulterior, a fost pronunțat decesul.

Cercetările au fost preluate de Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul bărbatului de 28 de ani.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News