Sase noi cazuri de COVID-19, in centre ale DGASPC Arges

Luni, 13 Iulie 2020, ora 18:11
2462 citiri
Sase noi cazuri de COVID-19, in centre ale DGASPC Arges
Foto: Facebook/DGASPC Arges

Autoritatile din judetul Arges au anuntat, luni, ca sase persoane -doi angajati si patru beneficiari- de la Complexul de Servicii pentru Copii cu Handicap Trivale sunt infectate cu virusul SARS-COV-2. Cei sase se adauga altor 24 de angajati si internati in centre ale DGASPC Arges, diagnosticati anterior cu COVID-19, in aceste conditii fiind dispusa testarea sau retestarea angajatilor si a celor internati in toate cele 21 de centre sociale aflate in subordine.

"In urma testarilor din data de 07.07.2020, la Complexul de Servicii pentru Copii cu Handicap Trivale au fost confirmati pozitiv cu virusul SARS-COV-2 un numar de patru beneficiari si doi angajati", a anuntat, luni dupa-amiaza, Consiliul Judetean Arges, intr-un comunicat remis News.ro.

La sfarsitul saptamanii trecute, autoritatile din judet au anuntat ca in urma testarilor efectuate tot in 7 iulie, la Complexul de Locuinte Protejate Buzoesti si Centrul de Copii "Sfantul Andrei" din Pitesti, au fost confirmati pozitiv cu virusul SARS-COV-2 zece angajati si 15 beneficiari.

Toti cei diagnosticati sunt asimptomatici, precizeaza sursa citata.

In aceste conditii, pe langa masurile de prevenire a raspandirii bolii, a fost dispusa testarea sau retestarea tuturor angajatilor si beneficiarilor din toate cele 21 de servicii de tip rezidential din subordinea DGASPC Arges. Astfel, pana in 29 iulie vor fi testate in total de 1.355 de persoane, din care 728 de angajati si 627 de beneficiari.

Schimbare radicală la turneul final. România s-a calificat miraculos, pentru prima dată în istorie
Schimbare radicală la turneul final. România s-a calificat miraculos, pentru prima dată în istorie
Turneul final al Billie Jean King Cup se va disputa sub formă de tablou eliminatoriu, la Sevilla, între 12 şi 20 noiembrie, a anunţat joi Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), care...
Flotila românească a dat drumul la ”motoare”. Performanță majoră în prima zi la Europene
Flotila românească a dat drumul la ”motoare”. Performanță majoră în prima zi la Europene
România a calificat direct în finalele pentru medalii şase echipaje din cele 13 cu care participă la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria), în urma curselor de joi. La...
#coronavirus, #pandemie, #epidemie, #focar, #Arges, #Romania, #dgaspc, #copii , #coronavirus