Instantaneul durerii în locul unde a avut loc groaznicul accident rutier de la Răcăciuni. "Cea mai tristă imagine"

Duminica, 01 August 2021, ora 18:437079 citiri
Instantaneul durerii în locul unde a avut loc groaznicul accident rutier de la Răcăciuni. "Cea mai tristă imagine"
Imaginea a început să circule la o săptămână de la cumplitul accident FOTO Facebook/ Atenție Poliția Botoșani

La o săptămână de la cel mai grav accident rutier din ultimii doi ani din România, pe rețelele sociale a început să circule o fotografie dezolantă cu mai multe cruci pe marginea drumului unde a avut loc nenorocirea.

Șapte persoane și-au pierdut viața duminica trecută, 25 iulie, și alte cinci au fost grav rănite în urma coliziunii frontale dintre un microbuz și un autoturism Mercedes EClase cu volan pe dreapta, înmatriculat în Marea Britanie.

În microbuz se aflau șapte persoane, toate rude, care plecau în vacanță pe Litoral, iar în Mercedes o familie formată din cinci persoane, soț, soție și cei trei copii ai lor, care erau de asemenea în vacanță și mergeau spre Suceava.

Vinovat de tragedie este șoferul microbuzului, care a intrat pe contrasens și a izbit frontal autoturismul Mercedes. Din păcate, un bebeluș de trei luni, fratele lui de șapte ani și mama lor, toți aflați în limuzină, au murit în cumplitul eveniment rutier, iar șoferul și copilul său de trei ani au ajuns la spital în stare gravă.

Duminică, 1 august, pe rețelele sociale din România a început să circule o nouă fotografie de la locul accidentului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News