Cine este romanul care si-a transat iubita din Spania si i-a imprastiat cadavrul in tot orasul. A ucis-o pe adolescenta de 17 ani, desi aveau un copil impreuna

Marti, 15 Iunie 2021, ora 03:20
6088 citiri
Cine este romanul care si-a transat iubita din Spania si i-a imprastiat cadavrul in tot orasul. A ucis-o pe adolescenta de 17 ani, desi aveau un copil impreuna
Politistii au gasit in apartamentul romanului probe care il incrimeaza pe acesta. FOTO La Vanguardia

Adrian N, un roman stabilit in oraselul spaniol Estepa, a fost arestat dupa ce si-a macelarit iubita si i-a facut trupul bucatele, apoi le-a aruncat prin tot orasul. El s-a predat la o sectie a Garzii Civile din localitate si le-a povestit politistilor cu lux de amanunte toata grozavia.

Adrian (23 de ani) si iubita lui (17 ani) aveau un copil de patru luni. Acum, instanta l-a decazut din drepturile parintesti si risca inchisoare pe viata. Custodia micutului a fost acordata bunicilor materni, noteaza portalul OK Diario. Cazul va fi judecat de Tribunalul Estepa.

Ce s-a intamplat

Presa spaniola scrie ca Rocio Caiz Pozo, o tanara spaniola in varsta de 17 ani, a disparut pe 3 iunie. Rocio avea o relatie cu Adrian, iar cei doi aveau impreuna un baietel de patru luni. Insa relatia lor nu mai functiona, iar Rocio a decis sa-l paraseasca. Mai mult, tanara i-ar fi furat cateva sute de euro si l-ar fi parasit pentru un alt barbat. Cel putin asta sustine romanul, care le-a povestit anchetatorilor ca s-a infuriat pe ea si ca si-a pierdut simtul ratiunii.

Asa se face ca atunci cand a intalnit-o, a luat un cutit si a atacat-o cu violenta. Nu s-a oprit nici dupa ce si-a ucis partenera, ci a continuat sa o taie. Si tot atunci s-a gandit ca nu ar fi rau sa-i transeze corpul si sa-l arunce in imprejurimile orasului, cu speranta ca animalele salbatice il vor devora si crima nu va fi descoperita.

Doar ca anchetatorii au descoperit parti din cadavru intr-o parcare din orasul Estepa, dar si in alte zone de la periferia orasului, potrivit La Vanguardia.

Presa spaniola mai scrie ca cei doi s-au cunoscut cand fata avea 11 ani si baiatul 16 ani. Ei aveau impreuna un bebelus de patru luni, dar s-au despartit dupa nasterea copilului.

Cum a actionat romanul

Sora lui Rocio a primit un mesaj pe Facebook, din partea ei, chiar in ziua in care a disparut. Prin acel mesaj, ea ar fi vrut sa-si anunte familia ca a plecat cu un tanar in alta provincie, cerand ca fostul iubit sa aiba grija de copil. Intr-un alt mesaj, se spunea ca la plecare i-a furat 300 de euro fostului iubit.

Familia fetei a declarat ca Rocio a fost de mai multe ori agresata de fostul iubit, dar ca niciodata nu a depus plangere. Mai mult, ei cred ca mesajul a fost scris de roman de pe contul fetei, pentru a-si acoperi fapta si spun ca fata lor nu si-ar fi abandonat niciodata copilul.

Adrian neaga insa acuzatia ca ar fi intrat si ar fi postat mesaje de pe contul iubitei sale, pentru a-i induce in eroare pe membrii familiei si pe cei care ar fi remarcat disparitia fetei. Recunoaste in schimb ca el a ucis-o si a transat-o pe tanara femeie. Chiar si asa, el risca pedeapsa maxima - inchisoarea pe viata. In plus, el va trebui sa achite despagubiri familiei fetei, iar suma urmeaza sa fie stabilita de instanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Spaniolii încep să se sature de vizitatorii străini. Campanii agresive în a doua mare destinaţie turistică mondială: ”Întoarce-te acasă la tine”
Spaniolii încep să se sature de vizitatorii străini. Campanii agresive în a doua mare destinaţie turistică mondială: ”Întoarce-te acasă la tine”
Din insulele Baleare şi până în Canare, din Barcelona până la Malaga, manifestaţiile ostile supraturismului se înmulţesc în Spania, a doua mare destinaţie turistică mondială, obligând...
Cine e românul care marchează gol după gol în străinătate
Cine e românul care marchează gol după gol în străinătate
Atacantul român Andrei Ciolacu a marcat un gol pentru Birkirkara, care a învins-o pe Gudja cu scorul de 2-0 (1-0), duminică, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 23-a a campionatului...
#roman, #Spania, #ucigas, #transat, #sevilla, #Andaluzia , #eveniment