Romania TV, amendata de CNA pentru mai multe emisiuni ale lui Victor Ciutacu

Miercuri, 23 Iunie 2021, ora 20:535037 citiri
Romania TV, amendata de CNA pentru mai multe emisiuni ale lui Victor Ciutacu
Romania TV FOTO Facebook Romania Tv

Romania TV a fost amendata cu suma de 25.000 de lei de catre CNA, pentru mai multe emisiuni moderate de Victor Ciutacu care au incalcat regulile audiovizualului.

Sanctiunile vin dupa declaratiile senatoarei Diana Sosoaca la adresa lui Raed Arafat, seful DSU. Alte trei emisiuni sanctionate l-au avut ca subiect principal pe Maricel Pacuraru, patronul Realitatea Plus.

Astfel, o amenda de 15.000 de lei a fost data la propunerea Dorinei Rusu pentru emisiunile "Punctul Culminant" din 9 februarie si 22 martie. Ambele editii au fost reclamate de Raed Arafat, iar in una dintre ele (cea din martie) Diana Sosoaca a facut mai multe afirmatii impotriva sefului DSU.

O alta amenda de 10.000 de lei vine la propunerea lui Mircea Toma pentru emisiunile Romania TV din 10, 21 si 22 februarie, in care se discuta despre implicarea lui Maricel Pacuraru in scandalul Romprest - Primaria Sectorului 1

Totodata, postul a primit o somatie publica propusa de Dorina Rusu pentru stirile Romania TV din 19, 22, 23 si 27 februarie. Subiectul era Malin Bot, despre care RTV a spus ca ar fi cautat in gunoaie la casa lui George Simion, presedintele partidului AUR

Raed Arafat (seful Departamentului pentru situatii de Urgenta), Maricel Pacuraru (patronul Realitatea Plus) si Malin Bot au trimis reclamatii impotriva postului TV.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News