Romania sub zapada: Ce drumuri mai sunt inchise

Marti, 19 Ianuarie 2016, ora 11:15
2586 citiri
Romania sub zapada: Ce drumuri mai sunt inchise
Foto: Arhiva Ziare.com

Autostrada A2, intre Lehliu si Fetesti, si cinci drumuri nationale din trei judete din estul si sud-estul tarii sunt in continuare inchise, marti, din cauza zapezii.

Potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana, este in continuare inchis tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2, iar pe sectorul Bucuresti - Lehliu este deschisa circulatia, dar vizibilitatea este redusa la aproximativ 100 de metri, din cauza cetii, in unele locuri.

Urmeaza cateva zile de ger: Recomandari pentru soferii de masini pe motorina

In judetul Buzau a fost reluata circulatia pe DN22 Ramnicu Sarat - limita cu judetul Braila pentru toate categoriile de autovehicule, iar in judetul Braila, pentru cele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone.

In judetul Vaslui a fost redeschis, cu restrictie pentru masinile de 7,5 tone, DN24A Murgeni - Berezeni - Vetrisoaia. De asemenea, pe sectorul Vetrisoaia - Husi este permisa doar circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone, iar pe tronsonul Simila - Murgeni, pentru cele sub 3,5 tone.

De asemenea, a fost redeschis traficul pe DN26 Murgeni - Blagesti si pe DN11A Barlad (judetul Vaslui) - Podu Turcului (judetul Bacau), pe aceste tronsoane fiind permisa doar circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mica de 3,5 tone.

Bucurestiul sub zapada: Trotuare, statii RATB si stradute, inca pline de zapada - Harta traficului in timp real

Cinci drumuri nationala inchise

Cinci drumuri nationale sunt in continuare inchise: DN3 Ostrov - Baneasa (judetul Constanta) ; DN22F Horia - Nalbant (judetul Tulcea) ; DN22A pe tronsoanele Topolog (judetul Tulcea) - Harsova (judetul Constanta) si Cataloi - Nicolae Balcescu (judetul Tulcea) ; DN22 Isaccea - Somova (judetul Tulcea) ; DN24D limita cu judetul Vaslui - intersectie cu DN26.

Din cauza caderilor de pietre de pe versanti, traficul rutier este in continuare intrerupt pe DN57 Cozla - Svinita, in judetul Caras-Severin.

Manevrele maritime in porturile Constanta-Nord si Constanta-Sud au fost reluate, in celelalte porturi de la Marea Neagra fiind in continuare suspendate, a precizat Centrul Infotrafic.

Judetul Tulcea este, marti, pana la ora 12.00, sub avertizare de viscol, viteza vantului depasind la rafala 60 de kilometri pe ora, spulberand zapada depusa anterior.

De asemenea, pentru judetele Teleorman si Calarasi a fost emisa a avertizare nowcasting cod galben de ceata, valabila pana la ora 11.00. In aceste zone, ceata reduce vizibilitatea local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Administratia Nationala de Meteorologie a avertizat ca incepand de luni seara vor fi temperaturi extrem de scazute in aproape toata tara. In sudul, estul si centrul tarii vor fi temperaturi maxime preponderent negative, iar dimineata si noaptea va fi ger, cu minime de minus 15 - minus 10 grade.

Avertizare meteo de ger naprasnic: Temperaturi de -20 de grade si vant puternic

Vremea se va mentine deosebit de rece, local geroasa noaptea si dimineata, pana in jurul datei de 26 ianuarie.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#drumuri inchise, #drumuri inchise zapada, #A2 inchisa , #zapada