Zeci de salvatori îl caută pe un român dispărut pe munte, în Italia

Marti, 30 Noiembrie 2021, ora 10:50 1613 citiri
Alin Florentin Martin are 30 de ani FOTO L'Arena

Alin Florentin Martin, un român în vârstă de 30 de ani, care locuiește în Grezzana, regiunea Veneto din Italia, este căutat de trei zile de salvatorii montani. Mașina bărbatului a fost găsită, însă nici urmă de acesta.

Sâmbătă, 27 noiembrie, după prânz, Alin și-a anunțat soția că iese la o plimbare prin apropiere. S-a urcat în mașină și din acel moment nu se mai știe nimic de el.

Soția sa a anunțat dispariția bărbatului duminică, iar salvatorii au pornit în căutarea lui. Zona în care locuiește familia Martin este una montană, mai exact zona munților Lessini din Prealpii Vicentini, astfel că echipe formate din salvamontiști dotați cu schiuri și quad-uri și pompieri încearcă de trei zile să dea de român, scrie publicația locală L’Arena.

Tot ce au găsit până acum a fost mașina românului. Cu ajutorul serviciilor speciale de telecomunicație au refăcut o parte din traseul bărbatului și au aflat astfel că ultima conexiune la rețea a telefonului său a fost înregistrată la Castel Gaibana, care se află la o altitudine de 1.806 metri.

Acțiunea echipelor de salvatori este îngreunată și de condițiile meteorologice dificile, din cauza ceții și a zăpezii. În zonă, în această perioadă se înregistrează o temperatură medie de minus 10 grade Celsius.

Inclusiv un elicopter al unității de urgență a pompierilor din Verona a survolat zona, însă fără rezultat.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News