Restrictii de trafic in zona Arena Nationala, pentru meciul Romania-Suedia

Vineri, 15 Noiembrie 2019, ora 10:25
4660 citiri
Restrictii de trafic in zona Arena Nationala, pentru meciul Romania-Suedia
Foto: Arhiva Ziare.com

Brigada Rutiera Bucuresti anunta ca, vineri, traficul rutier va fi restrictionat in zona Arena Nationala, avand in vedere desfasurarea mediului de fotbal Romania-Suedia.

Astfel, se va restrictiona traficul rutier, incepand cu ora 17:00, progresiv, in functie de afluenta publicului si daca situatia o va impune, astfel:

- pe Str. Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si intrarea in stadionul National Arena, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson;

- pe Bd. Pierre de Coubertin, intre Str. Vatra Luminoasa si rondul de la intrarea in Stadionul National Arena sau intre Sos. Pantelimon si rondul de la intrarea in stadion, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson;

- banda I de circulatie de pe Str. Vatra Luminoasa, intre Str. Tony Bulandra si Bd. Pierre de Coubertin;

- pe Str. Sg. Vasile Serbanica, intre Bd. Basarabia si intrarea in stadion (parcarea C);

- pe Str. Tony Bulandra, intre Str. Vatra Luminoasa si rond Str. Maior Coravu;

- pe Bd. Basarabia intre Piata Muncii si Bd. Chisinau, pentru afluirea/ defluirea pietonala, daca situatia o va impune;

Politistii recomanda soferilor:

- sa foloseasca mijloacele de transport in comun pentru a evita blocajele de trafic;

- sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate sau cat mai departe de arena sportiva;

- sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate;

- sa respecte semnalele politistilor rutieri care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere;

- sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de suporteri si sa evite pe timpul deplasarii, manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic.

Pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, traversarea strazii sa o faca pe la locurile semnalizate si marcate corespunzator ori la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de traversare a fost observata de catre soferi.

Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti a precizat, vineri dimineata, ca incepand cu ora 18:30, se va permite accesul in complexul sportiv doar pentru posesorii de bilete, invitatii si parking-uri auto, in zona "Arena Fanilor".

Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 19:30 doar pe baza de

bilete si invitatii.

Pentru desfasurarea in conditii de siguranta a evenimentului, jandarmii fac urmatoarele #recomandari:

- pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria recomanda suporterilor sa vina din timp, incepand cu ora deschiderii portilor de acces;

- nu cumparati bilete de la persoane neautorizate, pentru a nu incuraja aceasta activitate de specula;

- manifestati rabdare, respectati recomandarile jandarmilor si evitati implicarea in conflicte de orice natura;

- in cazul in care sunteti martorii savarsirii unor fapte de natura antisociala, solicitati sprijinul echipajelor de jandarmi.

Jandarmii precizeaza ca spectatorii nu au voie sa introduca in stadion bauturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#trafic restrictionat Arena Nationala, #trafic restrictionat meci Romania Suedia , #trafic