Reactia SRI, dupa acuzatiile Elenei Udrea la adresa directorului interimar Coldea

Vineri, 30 Ianuarie 2015, ora 21:32 12578 citiri
Foto: SRI

Purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava, a transmis punctul de vedere al institutiei referitor la acuzatiile aduse, vineri seara, de Elena Udrea, care a declarat ca directorul interimar al Serviciului, Florian Coldea (foto), i-ar fi cerut fostului sau sot, Dorin Cocos, sa-i dea patronului Romania Tv, Sebastian Ghita, 500.000 de euro pentru finantarea televiziunii.

"Referitor la alegatiile prezentate in spatiul public cu privire la activitatea SRI si a reprezentantilor acesteia, noi, ca institutie, suntem consecventi principiilor si misiunilor pe care le avem.

As vrea sa va spun ca SRI nu se pronunta in acest moment cu privire la declaratiile unor suspecti aflati in faza de urmarire penala, cu atat mai mult cu privire la faza unor declaratii penale.

Nu pot sa nu remarc ca aceste acuzatii de-a dreptul defaimatoare la adresa Serviciului si reprezentantilor acestuia apar intr-un context in care s-a intensificat lupta anticoruptie, la care SRI are o contributie majora", a spus Sava, la Realitatea Tv.

Udrea l-a denuntat la DNA pe seful SRI - il acuza ca i-a cerut lui Cocos bani pentru Ghita

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a anuntat ca a depus la Directia Nationala Anticoruptie un denunt impotriva directorului interimar al SRI, generalul Florian Coldea.

Deputatul sustine, intr-un interviu pentru Hotnews.ro, ca Florian Coldea i-ar fi cerut fostului sau sot, Dorin Cocos, sa-i dea patronului Romania Tv, Sebastian Ghita, 500.000 de euro pentru finantarea televiziunii.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News