Date noi in ancheta privind sechestrarea fetitei de 12 ani din Capitala: Rapitorul si victima vorbisera anterior pe Facebook

Marti, 02 Februarie 2021, ora 11:37
3768 citiri
Date noi in ancheta privind sechestrarea fetitei de 12 ani din Capitala: Rapitorul si victima vorbisera anterior pe Facebook
Politia a descoperit locul unde a fost tinuta fata FOTO Facebook Politia Capitalei (generica)

Apar date noi in ancheta privind lipsirea de libertate in mod ilegal a unei fetite de 12 ani din Bucuresti. Victima si rapitorul vorbisera anterior pe retelele de socializare.

Politia a transmis ca barbatul in locuinta caruia a fost gasita minora ar fi vorbit anterior cu aceasta dar si cu alte rude ale ei.

"Ieri, prin apel 112 a fost sesizata disparitia unei minore, reclamatia fiind formulata de o ruda.

Din datele transmise, cat si dintr-un apel 112 ulterior, minora a fost depistata pe raza sectorului 4, fiind preluata de politisti.

Avand in vedere contextul, Politia Sectorului 5 - Serviciul Investigatii Criminale s-a sesizat din oficiu sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal.

Peste 300 de baieti au fost rapiti dintr-un liceu din Nigeria. Unul dintre copiii care a evadat: "M-au lovit de mai multe ori pentru ca nu tineam ritmul"

Au fost audiate mai multe persoane, fiind identificat si depistat barbatul in locuinta caruia a fost gasita minora de 12 ani", a transmis politia intr-o informare.

Intre victima si rapitor au existat discutii anterioare

"Din primele date a rezultat ca intre barbatul de 42 de ani si minora au existat discutii anterioare, pe o retea de socializare, iar aceasta ar fi avut mai multe convorbiri cu persoane din anturaj si familie.

Cum ajung adolescente premiante sa fie aruncate intr-o valiza pe marginea drumului. Psiholog criminalist: "Cand ai o fata, trebuie s-o ingrijesti ca pe Bliblie"

Pentru lamurirea tuturor aspectelor si clarificarea situatiei de fapt, cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal si lovire sau alte violente, urmand ca activitatile procesual penale sa fie continuate pe parcursul zilei.

Minora a fost audiata in prezenta familiei, avocat si reprezentanti ai DGASPC", a transmis Politia Capitalei intr-un comunicat de presa.

O intamplare similara a avut loc in luna decembrie a anului trecut, cand o adolescenta de 15 ani din Odorheiu Secuiesc, in cazul careia Politia a activat alerta de "rapire copil" a fost gasita.

Tot in luna decembrie 2020, o fata de 18 ani a fost urcata cu forta intr-un autoturism, intr-o comuna din judetul Dolj. Politistii au reusit sa o gaseasca pe fata in judetul Olt si sa ii prinda si pe cei doi tineri care au rapit-o, amandoi fiind din Arges.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Incendiatorul de mașini din Chitila, prins de polițiști după 21 de zile. Unde se ascundea
Incendiatorul de mașini din Chitila, prins de polițiști după 21 de zile. Unde se ascundea
După 21 de zile, un tânăr de 28 de ani, care a incendiat o mașină, a fost în sfârșit depistat de oamenii legii. A fost găsit la Chiajna, acolo unde locuia fără forme legale. A fost...
Amendă usturătoare pentru o persoană care a consumat semințe și a aruncat cojile pe jos. Cât costă lipsa de civilizație
Amendă usturătoare pentru o persoană care a consumat semințe și a aruncat cojile pe jos. Cât costă lipsa de civilizație
O persoană care a mâncatat semințe și, apoi, a aruncat cojile pe jos a fost identificată de oamenii legii și amendată cu 1000 de lei, la Aiud. Folosindu-se de camerele de supraveghere din...
#rapire, #adolescenta rapita, #rapitor, #politie, #lipsire de libertate , #politie