Radu Mihaiu, observatii dupa prima zi la Primaria Sectorului 2: "Prejudiciul estimat, sute de milioane"

Miercuri, 28 Octombrie 2020, ora 23:58 10262 citiri
FOTO Facebook/Radu Mihaiu

Radu Mihaiu, primarul ales al Sectorului 2, a transmis un mesaj pe Facebook in prima zi de mandat in cadrul institutiei. Acesta sustine ca, in urma unei discutii cu personalul de la Curtea de Conturi, prejudiciul estimat la Primaria Sectorului 2 este de "sute de milioane".

"Prima zi de mandat. Am cunoscut primaria. Am intrat prin toate birourile. Am chemat in sedinta toti directorii.

Bonus: am stat de vorba cu doamnele de la Curtea de Conturi care sunt acum in control la Primaria Sector 2. Prejudiciu estimat, sute de milioane.

Nu e de bine, dar macar stim exact de unde plecam.", a scris Radu Mihaiu.

Mihaiu a afirmat luni ca preia un mandat greu, dar foarte interesant.

"E oficial - maine, la ora 14,00, voi depune juramantul. Din pacate, va fi o ceremonie cu usile inchise din cauza pandemiei. Mi-ar fi placut sa va am aproape pe toti cei care m-ati sustinut pana in acest punct, fiindca drumul pe care pornim e cu si pentru noi toti. Preiau un mandat greu, dar foarte interesant. Putem face o schimbare reala si palpabila pentru foarte multi oameni. Eu si echipa mea suntem entuziasmati sa incepem. Stiu din miile de mesaje pe care le primesc ca s-au adunat foarte multe probleme. Multe urgente. Stiu si ca multi dintre voi ati adresat aceste probleme primariei, dar nu ati primit niciun raspuns. Aceasta lipsa de comunicare va inceta", a precizat Radu Mihaiu, luni, pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News