Radu Mazare Jr. sfideaza regulile din pandemie si organizeaza o petrecere de ziua lui. Chermeza a fost stricata de politisti

Luni, 01 Februarie 2021, ora 12:59 3790 citiri
Raducu Mazare a fost amendat cu 1.000 de lei. Foto: Facebook

Petrecerea aniversara a lui Raducu Mazare (27 de ani), fiul fostului primar al orasului Constanta, Radu Mazare, a fost stricata de politistii constanteni care au impartit amenzi in suma totala de 3.000 de lei pentru nerespectarea masurilor pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, potrivit IPJ Constanta, duminica seara, in jurul orei 21.30, politistii din Mamaia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca la un local din statiune se afla in desfasurare o petrecere aniversara la care participau peste 20 de persoane, relateaza publicatia ctnews.ro.

"Avand in vedere actualul context epidemiologic, precum si reglementarile legale in vigoare, prin care se mentine interdictia desfasurarii de reuniuni cu prilejul unor sarbatori, aniversari, petreceri in spatii inchise sau deschise, publice sau private, administratorul societatii comerciale a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 2.000 de lei, iar organizatorul evenimentului a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1.000 de lei", au precizat reprezentantii IPJ Constanta.

Conform surselor citate, societatea comerciala sanctionata este Mandala, iar organizatorul evenimentului privat a fost fiul fostului primar Radu Mazare, Raducu Mazare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News