Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > coronavirus
<>556 / 639 stiri
A   A   A

PSD acuza Guvernul ca incearca sa ascunde datele in cazul pandemiei cu COVID- 19: "Sub 0,1% din populatie a fost expusa infectarii cu coronavirus"

PSD acuza Guvernul ca incearca sa ascunde datele in cazul pandemiei cu COVID- 19: "Sub 0,1% din populatie a fost expusa infectarii cu coronavirus"
Foto: Faceook/Marcel Ciolacu
Social-democratii considera ca sub 0,1% din populatia tarii a fost expusa infectarii cu noul coronavirus, realitate pe care, sustin ei, Guvernul vrea sa o ascunda prin blocarea testarii in Bucuresti.

"Sub 0,1% din populatie a fost expusa infectarii cu COVID-19. Asta e realitatea pe care Guvernul vrea s-o ascunda prin blocarea testarii in Bucuresti! Doar 4 din 4.600 de teste PCR si doar 2 din cele 500 de teste de anticorpi au fost pozitive, in cele doua studii demarate de Primaria Capitalei. De ce nu vrea Guvernul sa stim aceasta realitate?

Pentru ca ar fi greu sa explice prabusirea economiei nationale si cei peste 400.000 de oameni care si-au pierdut locurile de munca in urma restrictiilor", se arata intr-un mesaj al PSD publicat pe Facebook.
Social-democratii sunt de parere ca, daca romanii "ar afla realitatea", Guvernul n-ar mai putea sa amane alegerile, asa cum si-a propus, prin prelungirea la nesfarsit a starii de alerta.

Din cele 4.600 de teste pentru detectarea anticorpilor SARS-CoV-2, care au fost efectuate deja in cadrul campaniei desfasurate de Primaria Capitalei, doar 4 au iesit pozitive, a anuntat luni seara Gabriela Firea.

Citeste si: Gabriela Firea anunta primele rezultate ale campaniei de testare: "Din 4.600 de teste PCR efectuate in Bucuresti, doar 4 au fost pozitive"

Citeste si: Olguta Vasilescu lanseaza o teorie a conspiratiei, dupa ce Gabriela Firea a anuntat ca doar 4 din 4.600 de persoane testate sunt bolnave

Facebook ShareTweet
 Marti, 30 Iunie 2020, ora 15:48
 Sursa:AGERPRES

 Articol citit de 1693 ori

Citeste si: