PSD acuza PNL ca "ii pune in pericol pe romani" prin "compromiterea sistemului de carantinare"

Sambata, 04 Iulie 2020, ora 14:003763 citiri
PSD acuza PNL ca "ii pune in pericol pe romani" prin "compromiterea sistemului de carantinare"
Foto: CCR

PSD acuza PNL ca ii pune zilnic in pericol pe romani din incompetenta si hotie, reactionand astfel la imginile cu aglomeratia de pe Aeroportul Otopeni. Conform social-democratilor, mii de infectati pot intra zilnic in tara "din prostia Cabinetului PNL".

"Liberalii acuza romanii ca nu respecta regulile, dar chiar PNL ii pune zilnic in pericol din incompetenta si hotie. Adevaratul virus este Guvernul VID! Imaginile haosului total de la Otopeni, cu sute de oameni inghesuiti la controale, sunt oribile. Un singur bolnav poate provoca o explozie de infectari. Intr-o tara normala, Vela si Tataru erau facuti deja pachet si lasati la vatra. Si-au compromis sistemul de carantinare din orgoliul sinucigas de a legifera cum a vrut muschiul lui Orban.", considera PSD.

Social-democratii sustin ca mii de infectati pot intra zilnic in tara "din prostia Cabinetului PNL", noteaza News.ro.

"Intr-o tara normala, un asemenea guvern trebuie sa plece, nu sa ameninte ca prelungeste iar starea de alerta. Guvernarea liberala stie sa-si protejeze afacerile cu masti si pacanele, nu si cetatenii. Pentru ei, romanii sunt doar victime colaterale", conchide PSD.

Imagini cu sute de pasageri inghesuiti pe Aeroportul Henri Coanda, la sosiri din cauza controalelor anti-Covid au fost distribuite pe retelele sociale, purtatorul de cuvand al aeroportului, Valentin Iordache, declarand pentru Digi24.ro ca DSP are doar doi angajati care verifica fiecare pasager in parte (completare/verificare declaratie, plus cateva intrebari, semnatura, stampila etc.), ceea ce face ca traficul pasagerilor in terminal sa fie blocat.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News