Protest la Primaria Sectorului 6: Locuitorii din Drumul Taberei isi vor parcul inapoi

Miercuri, 01 Aprilie 2015, ora 10:422192 citiri
Protest la Primaria Sectorului 6: Locuitorii din Drumul Taberei isi vor parcul inapoi
Foto: Evenimentul Zilei (Arhiva)

Mai multi bucuresteni protesteaza, miercuri dimineata, in fata Primariei Sectorului 6 condusa de Rares Manescu, cerand redeschiderea parcului din cartierul Drumul Taberei.

Oamenii au venit la manifestatie cu pancarte, iar o femeie care participa la protest a declarat la B1 TV ca locuitorii din Drumul Taberei sunt nemultumiti de lucrarile la parc, care ar fi trebuit finalizat in urma cu jumatate de an.

Totodata, manifestantii se plang ca parcul a fost defrisat si sustin ca nu sunt de acord cu proiectul primarului Rares Manescu.

Zeci de bucuresteni au iesit in strada, si duminica trecuta, in fata Parcului Drumul Taberei. Oamenii au cerut redeschiderea spatiului, fiind nemultumiti ca lucrarile dureaza mai mult decat s-a anuntat initial.

Protest in Bucuresti: Oamenii cer redeschiderea Parcului Drumul Taberei (Video)

Protestatarii au spus ca lucrarile ar fi trebuit finalizate anul trecut, insa se poate vedea cu ochiul liber ca parcul este inca in santier.

Parcul Drumul Taberei, modernizat - va avea zona pentru concerte

Parcul Drumul Taberei s-a inchis, in mai 2013, pentru lucrari de renovare. Primaria Sectorului 6 anunta atunci ca modernizarea spatiului va dura un an si jumatate, insa peste o luna se vor implini doi ani, iar parcul nu este inca gata.

Parcul Drumul Taberei se inchide un an si jumatate pentru renovare

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News