Protest cu incidente violente in Bucuresti - se cere demisia ministrului de Interne (Video)

Luni, 16 Decembrie 2013, ora 09:032811 citiri
Protest cu incidente violente in Bucuresti - se cere demisia ministrului de Interne (Video)
Foto: Facebook/Casa Jurnalistului

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a cerut, duminica seara, demisia ministrului de Interne si a intregului Guvern, dupa incidentele de la protestele din Piata Victoriei.

"Clasa Politica romaneasca are senzatia ca traieste intr-o alta lume. Ceea ce s-a intamplat in Parlament era ca totul sa treaca pe sub pres, sa nu stie nimeni ce modificari sunt", a declarat Ungureanu pentru B1 Tv.

Ce a fost la protest: Violente, "triburi", scandari savuroase

Ce s-a intamplat duminica seara, considera MRU, este un exemplu de nesupunere civica.

"Este un abuz al fortelor de ordine. Nu era nevoie de lacrimogene. Sa iasa Stroe si sa explice in seara aceasta de ce au actionat jandarmii distorsionat. Stroe ar trebui sa-si dea demisia. Stroe nu trebuia numit si nici Ponta nu trebuia sa depuna juramantul ca prim-ministru.

Intregul Guvern sa-si dea demisia cat mai curand", a mai spus Ungureanu.

Aproximativ 2.000 de oameni au manifestat duminica in Bucuresti impotriva USL si a guvernului Ponta, acuzati ca au incercat sa submineze Justitia prin modificarea Codului Penal. In jurul orei 18:00, protestatarii au vrut sa plece spre Guvern, insa jandarmii i-au impiedicat si au avut loc ciocniri. Dupa mai multe busculade pe Calea Victoriei, care au dus la cresterea numarului de protestatari, acestia au ajuns la Guvern, unde au avut loc noi ciocniri cu jandarmii, care au acuzat ca intre protestatari s-au infiltrat membri ai galeriilor de fotbal.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii