O prostituată româncă din Austria a fost ucisă cu bâta de iubitul român. Ce a făcut bărbatul cu cadavrul femeii

Miercuri, 17 Noiembrie 2021, ora 09:24 4731 citiri
Presa austriacă scrie că femeia era prostituată și opera într-un cartier din orașul Villach FOTO Pixabay

Scene șocante s-au petrecut luni, 15 noiembrie, în centrul orașului austriac Villach. Un bărbat a scos dintr-o mașină trupul inert și plin de răni al unei femei și l-a așezat pe scările unei instituții publice. Trecătorii au alertat Poliția.

O crimă oribilă este anchetată de oamenii legii din Austria. Autorul ei ar fi un român în vârstă de 28 de ani, care a și fost arestat de polițiști. Luni după-amiază, bărbatul a oprit mașina în fața unei clădiri de birouri din orașul Villach, a ridicat de pe bancheta din spate trupul unei femei, despre care s-a aflat că este iubit lui româncă, și l-a așezat pe treptele instituției.

Femeia de 29 de ani avea răni pe tot corpul, însă nu se știe cu certitudine dacă era deja moartă în momentul în care bărbatul a dat-o jos din mașină. Scenele de groază au fost dublate și de strigătele bărbatului: "Viața mea s-a terminat, viața mea s-a terminat!".

Medicii de pe Ambulanță au încercat resuscitarea femeii, însă fără rezultat. Polițiștii l-au arestat pe român.

Potrivit publicației oe24.at, victima, în vârstă de 29 de ani, era prostituată, iar bărbatul care ar fi ucis-o într-un mod barbar este iubitul și proxenetul ei. Cei doi locuiau împreună, într-un apartament din Villach-Land.

În urma audierilor, polițiștii au aflat că bărbatul ar fi lovit-o în mod repetat pe femeie cu o bâtă de baseball. Arma a fost găsită în apropierea bordelului, care era frecventat în principal de clienți italieni.

"Cauza morții este cu siguranță violența masivă", a declarat pentru krone.at Lisa Sandrieser, purtătorul de cuvânt al poliției.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News