Profesorul din Tulcea acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu trei eleve minore, arestat preventiv pentru 30 de zile

Sambata, 19 Septembrie 2020, ora 12:275319 citiri
Profesorul din Tulcea acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu trei eleve minore, arestat preventiv pentru 30 de zile
Barbatul a primit mandat de arestare preventiva

Profesorul de sport din Tulcea, retinut dupa ce a intretinut relatii sexuale cu eleve ale sale in varsta de 14 si 15 ani, a fost arestat preventiv. Judecatoria Babadag a emis sambata un mandat de arestare pe o perioada de 30 de zile.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria Babadag, procurorii au dispus pe data de 18 septembrie inceperea urmaririi penale pentru un barbat de 29 de ani pentru comiterea a trei infractiuni de act sexual cu un minor in forma continuata.

"In fapt, organele de cercetare penala ale Postului de Politie Topolog din cadrul IPJ Tulcea au fost sesizate de mama minorei M.A.A., cu privire la faptul ca profesorul de educatie fizica si sport al fiicei sale ar fi intretinut in mod repetat cu aceasta, precum si cu alte eleve ale scolii gimnaziale din localitate, mai multe raporturi sexuale", se arata in comunicatul Parchetului de pe langa Judecatoria Babadag.

Sursa citata a mentionat ca in urma cercetarilor, au fost identificate pana in prezent trei victime, cu varste cuprinse intre 14 si 15 ani, pe care barbatul le-ar fi determinat prin influenta pe care o avea asupra lor ca, in perioada aprilie - iulie 2020, sa intretina raporturi sexuale normale si orale.


Comentarii