Procurorii DIICOT au ridicat o femeie de 72 de ani, acuzata ca vindea droguri la liceu

Joi, 06 Iunie 2019, ora 16:535614 citiri
Procurorii DIICOT au ridicat o femeie de 72 de ani, acuzata ca vindea droguri la liceu
Foto: DIICOT

O batrana de 72 de ani din Oradea, cunoscuta drept "Momo", este implicata intr-o retea care importa si vindea substante halucinogene din China.

Femeia ar fi vandut droguri elevilor de la cinci licee din oras, potrivit Digi24.

Potrivit sursei citate, femeia vindea drogurile, desi a vazut cu ochii ei ce efect au. Asta in contextul in care fiica ei a fost internata de trei ori pentru consum de etnobotanice.

Femeia a fost ridicata de DIICOT impreuna cu alte 12 persoane, care sunt cercetate pentru efectuarea de operatiuni cu substante susceptibile de a avea efecte psihoactive. Printre cei ridicati de mascati este si un adolescent de 15 ani.

Perchezitiile

Politistii si procurorii DIICOT Oradea au facut astazi zece perchezitii in judetul Bihor si s-au descoperit insemnate cantitati de materie vegetala psihoactiva ambalata atat in doze destinate vanzarii catre consumatorii finali, cat si in pungi, destinate aprovizionarii dealerilor ce actionau la nivel de vanzare catre consumatori, substanta sub forma de cristale (pentru prizat), pastille extasy si sume de bani provenite din aceasta activitate infractionala.

Sursa: DIICOT

Este vorba de 234 grame materie vegetala psihoactiva, 33 doze continand materie vegetala psihoactiva, 26 pastile extasy, 4,15 cristale psihoactive si suma de 1.480 lei.

De asemenea, au fost descoperite recipise care dovedesc achizitionarea de bitcoin, cu care se achizitionau de pe Internet psihoactivele.

Sursa: DIICOT

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News