Cele mai amuzante gafe ale Printului Philip: "Nu-mi pasa de care este, adu-mi o bere". Au ramas in istorie

Vineri, 09 Aprilie 2021, ora 15:51 18141 citiri
Cel din urma era imbracat in haine traditionale specifice zonei Foto/Hepta

Nu sunt putine momentele in care Printul Philip, duce de Edinburgh, a pus monarhia in situatii stanjenitoare.

Publicatia The Sun a facut o lista cu cele mai cunoscute dintre acestea:

1. Cand ducele de Edinburgh si Regina au vizitat ambasada britanica la Berlin in 2002, a comentat: "Aceasta este o vasta risipa de spatiu".

2. In 2002, cand a vizitat un parc de cultura aborigen din padurile tropicale din Queensland. Australia, el l-a intrebat pe un om de afaceri: "Mai aruncati sulite unul pe altul?".

3. Intr-o intalnire intre print si presedintele Nigeriei in 2003, in care cel din urma era imbracat in haine traditionale specifice zonei, Philip i-a spus: "Arati de parca esti pregatit pentru culcare".

4. Cand a implinit 90 de ani in 2011, el a remarcat jovial ca "bitii mei incep sa cada"

5. I-a spus unui baietel de 13 ani, pe nume Andrew Adams, "esti prea gras pentru a fi astronaut", la o vizita la scoala in 2001.

6. In 2002, cand a vizitat Italia impreuna cu Regina, dupa o zi lunga si grea in care s-a intalnit cu premierul italian Giuliano Amato, printul a mers la restaurant si a spus "nu-mi pasa de care este, adu-mi o bere".

7. Una dintre cele mai faimoase gafe ale sale a fost atunci cand le-a spus studentilor britanici din China in timpul vizitei de stat din 1986: "Daca ramaneti aici prea mult, veti avea cu totii cu ochii ingustati".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza FrumoasaTara
FrumoasaTara
rank 5
"Nu-mi pasa de care este, adu-mi o bere" ! Care este poanta zoaie,