Printul Paul: Familia regala trebuie sa lucreze pentru imaginea tarii

Vineri, 13 August 2010, ora 20:34 3957 citiri

Printul Paul al Romaniei este de parere ca familia regala trebuie sa lucreze pentru imaginea tarii, iar Regele Mihai si Regina Margareta sa inteleaga ca ne aflam intr-o republica.

Printul Paul, care a implinit pe 13 august 62 de ani, sustine ca familia regala trebuie sa lucreze impreuna pentru imaginea Romaniei, motiv pentru care a decis si ca presedintele Traian Basescu sa ii fie nas lui Carol Ferdinand, baiatul printului si al printesei Lia.

"Istoria incepe sa fie cunoscuta aici si m-am gandit ca daca presedintele accepta, oamenii vor incepe sa inteleaga faptul ca exista doua ramuri adevarate ale familiei regale, ca micul print este descendent direct al regelui Ferdinand", a declarat printul Paul, pentru Optimal Media.

Acesta sustine ca milioane de persoane au urmarit evenimentul la televizor, asa ca "oamenii stiu mai mult decat adevarul istoric".

"Regele Mihai si Margareta trebuie sa inteleaga faptul ca ne aflam intr-o republica si ca trebuie sa lucram impreuna pentru imaginea tarii. Nu stiu ce va fi in viitor, dar viitorul trebuie sa sa inscrie in litera legii, sa respectam ce spune Constitutia regala", a declarat printul Paul.

Printul Carol Ferdinand a fost botezat in iunie de catre presedintele Basescu, in Biserica Domnita Balasa, iar la eveniment au fost invitati numerosi reprezentanti ai caselor regale din toata Europa.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News