Primarul din Motru, amendat dupa ce a participat la o petrecere cu lautari, fara masuri de distantare si protectie

Luni, 05 Aprilie 2021, ora 13:091802 citiri
Primarul din Motru, amendat dupa ce a participat la o petrecere cu lautari, fara masuri de distantare si protectie
Imagini de la eveniment in care lautarii ii fac dedicatii primarului au fost postate in mediul online Foto - Primaria Motru

Primarul municipiului Gorj, Cosmin Morega (PSD), a participat la o petrecere cu lautari, unde nu s-au respectat masurile de distantare si protectie sanitara.
Imagini de la eveniment in care lautarii ii fac dedicatii primarului au fost postate in mediul online, iar politistii s-au sesizat. Primarul si ceilati participanti la petrecere au fost amendati.

In urma verificarilor, acestia au stabilit ca, in seara de 4 aprilie, sase persoane s-au reunit pentru aniversarea uneia dintre acestea si au organizat o petrecere in aer liber. Persoanele respective nu purtau masca de protectie. Cele sase persoane au fost identificate de catre politisti care au dat 11 amenzi in valoare totala de 3.000 de lei, pentru incalcarea prevederilor prevazute de Legea 55/2020.

In imaginile postate pe www.igj.ro, se vede cum primarul din Gorj, Cosmin Morega, participa la o petrecere cu lautari, iar acestia au facut mai multe dedicatii primarului.

"Pentru cel mai tare primar posibil din cati au existat vreodata la Motru", este una dintre dedicatii.
In imagini se observa ca nu sunt respectate masurile de distantare si de protectie sanitara.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News