Primar acuzat talharie si tentativa de viol la drumul mare: "A incercat s-o dezbrace pe prietena mea in timp ce se descheia la pantaloni"

Miercuri, 22 Iulie 2020, ora 10:06
7558 citiri
Primar acuzat talharie si tentativa de viol la drumul mare: "A incercat s-o dezbrace pe prietena mea in timp ce se descheia la pantaloni"
Cezar Voroneanu, primarul acuzat de violente FOTO Arhiva personala

Politia ancheteaza o plangere penala depusa de un localnic din localitatea Bargauani, judetul Neamt, pe numele primarului comunei - Cezar Mihai Voroneanu.

Localnicul, un tanar pe nume Sorinel Voroneanu (n.r. - intre cei doi nu exista legaturi de rudenie), sustine ca primarul l-a oprit in trafic in dupa-amiaza zilei de marti, 21 iulie, pe raza localitatii nemtene Balanesti.

Sorinel Voroneanu, impreuna cu prietena, o tanare pe nume Irina Parvu, se intorceau de la Piatra Neamt catre casa, cu masina. "La un moment dat, ne-a depasit un Audi cu numere de Bulgaria, la volanul caruia se afla Cezar Mihai Voroneanu, primar interimar. A oprit in dreptul masinii noastre si a inceput si sa ne injure si sa faca gesturi obscene. Apoi a mai mers nici 200 de metri, a tras pe dreapta si a sarit in fata masinii, fiind nevoit sa opresc ca sa nu-l accidentez. A venit la geamul din dreapta fata, unde era prietena mea si i-a smuls telefonul din mana pentru ca filma. A deschis portiera si a dat-o jos pe prietena mea, reprosandu-i ca de ce filmeaza. A trecut la violente, a lovit-o cu pumnii si a incercat sa o dezbrace sustinand ca o violeaza, timp in care se descheia la pantaloni", a declarat reclamantul, potrivit informatiilor publicate in Adevarul.ro.

Politia a inregistrat plangerea penala si a anuntat ca investigheaza cazul. Voroneanu si prietena sa au ajuns ulterior la spital pentru ingrijjiri.

"Pe data de 21 iulie 2020, colegii din cadrul Postului de Politie Stefan cel Mare au fost sesizati de un barbat de 53 de ani, din Bargaoani, despre faptul ca a fost deposedat de o suma de bani de catre un alt barbat in varsta de 43 de ani, din aceeasi localitate. In cauza continua cercetarile pentru savarsirea infractiunii de talharie in vederea stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care a avut loc fapta si a veridicitatii aspectelor reclamate", a declarat Georgiana Mosu, purtator de cuvant al Politiei Neamt.

Primarul, potrivit reclamatiei, ar fi luat din contact cheia masinii si o suma de bani, 310 lei, care se aflau "la vedere".

Cezar Mihai Voroneanu este primar interimar la Bargauani, desi are mai multe probleme penale. Este anchetat intr-un dosar de braconaj cinegetic, iar conflictul cu Sorinel Voroneanu este mai vechi. Ar fi pornit de la reclamatie pe care sateanul a facut-o in trecut pe numele primarului.

In septembrie 2019, Sorinel Voroneanu a fost abordat de catre edil, care l-a amenintat cu o arma, iar in urma acestui incident o instanta de judecata a emis un ordin de protectie, mai relateaza Adevarul.ro.

Primarul nu avea voie sa contacteze victima in nici un fel, nici macar telefonic si nu trebuia sa se apropie de ea la mai putin de 50 de metri, timp de trei luni.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#voroneanu, #bargauni, #primar talharie, #tentativa de viol , #acuzatii