Loto 6/49: Premiul cel mare a fost castigat - Un norocos va primi 2,2 milioane de euro

Joi, 05 Ianuarie 2012, ora 21:10
6594 citiri
Loto 6/49: Premiul cel mare a fost castigat - Un norocos va primi 2,2 milioane de euro

Premiul cel mare la Loto 6/49 a fost castigat la extragerea de joi, urmand ca norocosul care a ghicit numerele sa primeasca 2,2 milioane de euro.

Biletul castigator a fost cumparat la o agentie din Constanta, avand trei variante simple, si a costat doar 16,9 lei. Este pentru prima oara in 2012 cand se castiga premiul cel mare la loterie.

Din cele trei variante jucate, cea de-a doua varianta s-a dovedit a fi cea cu noroc. Posesorul biletului a castigat pe langa premiul de categoria I si un premiu de categoria a IV-a, in valoare de 30 lei, pe cea de-a treia varianta, se arata intr-un comunicat al Loteriei Romane.

La categoria a II-a s-au obtinut 11 castiguri a cate 15.874 lei, la categoria a III-a 629 de castiguri a cate 277,60 lei iar la categoria a IV-a 11.063 de castiguri a cate 30 lei.

De un inceput de an bun a avut parte si jucatorul care a obtinut in urma tragerii Loto 5/40 de astazi premiul de categoria I, in valoare de peste 42.000 de lei.

Pe biletul norocos cumparat de la o agentie din Ploiesti s-a jucat schema cod 47 care presupune 18 numere si 732 de variante, iar pe langa premiul de categoria I, posesorul biletului a obtinut si doua premii de categoria a III-a.

Jocul Super Noroc i-a adus posesorului biletului Loto 5/40, jucat la agentia 01-032 din Cugir, jud. Alba, pentru prima tragere din noul an, premiul de categoria I in valoare de 85.296,94 lei. Biletul a fost completat cu patru variante simple la Loto 5/40 si o singura varianta la Super Noroc.

Pentru tragerile loto de duminica au ramas in joc reporturi atractive la Joker (la categoria I un report in valoare de peste 2,9 milioane lei), la Noroc Plus (la categoria I un report in valoare de aproximativ 65.500 lei) si un report cumulat la jocul Noroc in valoare de peste 2,4 milioane lei.

Loto: Cat au castigat romanii in 2011

In anul 2011, Loteria Romana a acordat peste 6,9 milioane de castiguri, in suma totala de peste 171 milioane euro, la toate jocurile automatizate pe care le organizeaza.

La categoriile I, a II-a, a III-a si a IV-a s-au inregistrat castiguri in valoare totala de peste 150 milioane lei (peste 34 milioane euro).

L.S.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#loto, #premiu loto, #numere loto, #loterie , #loto