Prefectura Ilfov anunta ridicarea carantinei pentru Corbeanca, Dobroesti, Otopeni si Popesti-Leordeni de sambata seara

Sambata, 09 Ianuarie 2021, ora 16:312241 citiri
Prefectura Ilfov anunta ridicarea carantinei pentru Corbeanca, Dobroesti, Otopeni si Popesti-Leordeni de sambata seara
Imagine din Corbeanca

Prefectura Ilfov anunta ridicarea carantinei pentru Corbeanca, Dobroesti, Otopeni si Popesti-Leordeni incepand de sambata, de la ora 22.00.

"In urma evaluarii analizelor de risc ale comunitatilor din localitatile ilfovene Corbeanca, Dobroesti, Otopeni si Popesti-Leordeni, judetul Ilfov, inaintate de catre DSP Ilfov Institutului National de Sanatate Publica - Centrul National de Supraveghere si Control a Bolilor Transmisibile, pe baza procedurii de avizare/ridicare a carantinei zonale existenta la nivelul INSP-CNSCBT, a fost avizata ridicarea carantinei zonale pentru cele patru localitati", potrivit unui comunicat al Institutiei Prefectului - Judetul Ilfov.

Hotararea nr.1/2021 a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov prevede ca, de la momentul incetarii aplicabilitatii masurii de carantinare zonala, este interzisa activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfasoara activitati de preparare, comercializare si consum al produselor alimentare si/sau bauturilor alcoolice si nealcoolice, de tipul restaurantelor si cafenelelor, in interiorul cladirilor.

Totodata, activitatea restaurantelor si a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unitati de cazare este permisa doar pentru persoanele cazate in cadrul acestor unitati.

Hotararea CJSU mai prevede interzicerea activitatii cu publicul a operatorilor economici licentiati in domeniul jocurilor de noroc, precum si a organizarii si desfasurarii activitatii in cadrul cinematografelor, institutiilor de spectacole si/sau concerte.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News