Planul lui Ciolacu. Presedintele PSD negociaza intens cu parlamentarii AUR si cu cei ai minoritatilor

Marti, 23 Martie 2021, ora 21:44
Autor: Teodor Serban
Planul lui Ciolacu. Presedintele PSD negociaza intens cu parlamentarii AUR si cu cei ai minoritatilor

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunta ca social-democratii au inceput discutiile cu parlamentarii AUR si cu cei au minoritatilor nationale pentru sustinerea unei motiuni de cenzura depuse de PSD. "Nu cred ca minoritatile nationale vor mai sustine acest guvern mult timp. Nu stiu nici UDMR-ul cat o sa mai stea sa faca parte dintr-un asemenea guvern", afirma Ciolacu.

"In fiecare sesiune parlamentara avem dreptul la o motiune de cenzura. Am pornit negocierile cu ceilalti parlamentari in ceea ce priveste sustinerea unei motiuni de cenzura. Am inceput si cu formatiunea AUR si cu parlamentarii... Nu cred ca minoritatile nationale vor mai sustine acest guvern mult timp. Nu stiu nici UDMR-ul cat o sa mai stea sa faca parte dintr-un asemenea guvern. (...) ce se intampla acum? Ei nu au facut congrese. Ei nu-si pierd numai posturile din Guvern. Problema lor prioritara nu e sa guverneze", a afirmat Marcel Ciolacu, marti seara, la TVR.

CITESTE SI: Cum a explicat Marcel Ciolacu episodul cu banii care ii sar din buzunar: "Nu am portofel". Care este gluma preferata


El a spus ca PSD este "o minoritate" in Parlament, iar motiunea de cenzura este instrumentul pe care il are la dispozitie.

El a criticat in termen duri actuala coalitie aflata la guvernare.

"Sunt si prosti, sunt si hoti si mincinosi", a spus Ciolacu despre actualii guvernanti.

Citeste si:

 Articol citit de 3383 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  LIBERALUL
  24.03.2021, 10:34
  ,Mărcelică, ești imposibil de simpatic!
  Mărturisirea ra, privind "șușotelile" cu trupa ȘOȘO-pipiță de auuur, ne stoarce lacrimi ca cititori de politică ce pare firească:" nicio sesiune, fără moțiune" .Veți aplaudați de
  virușii politici ai traiului dus pe timpurile 2017/2019 și nici nu-mi pasă de teama lui Grindă-n dinți, care speră să revină in scaunul de premier; sub scaun și-a uitat o poză de cand a fost făcut ȘOIM , cu ceva decenii in urmă. Dar, ai grijă să te impărtășești de Sfantul Paște, că prea ții cu dinadinsul să-ți anunți preotul unde mergi de obicei.
  Știm, ești un băiat de zahăr ... tos, care se pune pe unele dulciuri și ,precis tot auuurul te va susține, dar nu prea cred căi și UDMR-ul, Hunor fiind băiat de onoare!
  DAN-795
  24.03.2021, 10:14
  NU AR FI MAI BINE SA puneti la Guvern o bomba cu apa fiarta ,
  e mai curat si mai eficace decat sa ne lasati cu ochii in Soare ca alta data , tocmai acum cand niste oameni importanti ca voi trebuie sa va luati lumina ca sa nu va pierdeti inteligenta si puterea supra naturala voi , gigi becali sosoaca etc si MARELE CIOLACU ?
  Gile
  24.03.2021, 09:19
  Foarte simplu
  Numai faptul ca Ciolacu negociaza ma face sa zambesc !
  Ar fi teribil de interesant si hazliu sa vedem cum negociaza acest analfabet!
  Probabil ceva in genul :

  https://youtu.be/Hsw68vBlb2U
  tarfrad
  23.03.2021, 23:01
  Ha, ha, ha!
  Bre... Ciolane... dacă nu te grăbeșești o s-o pierzi și pe Șoșonica...! Ți-o iau cei de la hAUR... că ei nu mai au scuipător de cuvant...!

  Sau... psd așteaptă ca cei de la hAUR... s-o ia inapoi, apoi psd-ul să ia hAUR cu totul...! Deșteaptă decizie... DOAR așa veți putea scădea SUB pragul electoral...