The Guardian: Povestea infioratoare a unei prostituate romance

Duminica, 06 Februarie 2011, ora 21:52
14591 citiri
The Guardian: Povestea infioratoare a unei prostituate romance
Foto: The Guardian

O romanca in varsta de 20 de ani a fost fortata se se prostitueze, in Marea Britanie, de catre un grup de traficanti de persoane. Acestia au rapit-o pe fata si au tinut-o prizoniera, timp de trei ani.

Publicatia britanica The Guardian scrie ca tanara de origine romana avea 17 ani cand a ajuns in Marea Britanie.

Marinela Badea povesteste ca era batuta cu regularitate si violata. Politistii britanici au arestat-o de mai multe ori, pentru infractiuni legate de prostitutie, dar tanara sustine ca tocmai aceste arestari erau singurele ocazii in care se simtea in siguranta.

Tanara le-a povestit jurnalistilor britanici ca prima ei zi dupa gratii a fost si prima de la sosirea in Anglia cand nu a fost fortata sa faca sex.

Ea a fost violata de catre diferiti barbati, de cate 50 de ori pe saptamana, de multe ori acestia fiind violenti si bauti. Inainte de a fi eliberata, fata era convinsa ca va fi ucisa de banda care o traficase.

Politia din Marea Britanie a descoperit ca Marinela Badea a fost victima a doi barbati, tata si fiu, ambii traficanti romani, care luna trecuta au fost condamnati la sapte ani, respectiv 21 de ani de inchisoare, aceasta din urma fiind cea mai mare pedeapsa pentru proxenetism aplicata in istoria Angliei.

Povestea acestei tinere a scos in evidenta o viziune tulburatoare a prostitutiei din Marea Britanie. Publicatia The Guardian sustine ca apar astfel intrebari legate de indiferenta autoritatilor in lupta impotriva traficului de carne vie si a protectiei femeilor vulnerabile, importate in Marea Britanie ca sclave sexuale.

Victimele evita sa povesteasca experientele prin care au trecut, de rusine sau din cauza fricii sau a stresului. In plus, aceste femei refuza sa fie identificate, mai precizeaza publicatia.

Marinela a castigat in prima ei zi ca prostituata 300 de litre sterline, insa a fost fortata sa renunte la bani. Ea spune ca a intalnit peste 100 de persoane care traficau romance in bordeluri, saune sau saloane de masaj.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#prostitutie Marea Britanie, #romani traficanti persoane, #arest Marea Britanie , #trafic persoane
Comentarii
Poza lool
lool
rank 5
TREBUIE SA FIM MANDRI CA UNTEM ROMANI AM UMPLUT EUROPA DE *** ,TRAFICANTI DE PERSOANE SI HOTI DE APARTAMENTE ,MAGAZINE SI MASINI.
Poza cititori
cititori
rank 5