Mașină de lux făcută scrum la Vaslui. Ipotezele polițiștilor duc către o posibilă incendiere

Joi, 16 Septembrie 2021, ora 08:582010 citiri
Mașină de lux făcută scrum la Vaslui. Ipotezele polițiștilor duc către o posibilă incendiere
Mașina ar aparține unei femei din municipiul Vaslui FOTO Vremea Nouă

Incendiul de marți, 14 septembrie, din municipiul Vaslui, în care un autoturism Porsche a ars, anunțat ca un simplu incident, ar putea fi, de fapt, o reglare de conturi de tip mafiot, pusă la cale de persoane rămase neidentificate până la această oră.

“În proporții de 95% focul a fost pus cu scopul de a distruge mașina. E posibil să fie o reglare de conturi, e posibil să fie vorba despre un simplu piroman, cert este că acel incendiu nu avea cum să izbucnească din senin” au declarat surse pentru Vremea Nouă.

De altfel, și pompierii care au intervenit la caz au dat drept cauză probabilă a izbucnirii incendiului focul deschis în spațiu deschis.

“Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit la caz cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea incendiului. La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la nivelul autoturismului și se extinsese la termoizolația imobilului din apropiere. Pompierii militari au acționat rapid, după cel mult zece minute incendiul fiind lichidat. Autoturismul a fost distrus în proporție de aproximativ 70%. De asemenea, în urma incendiului, o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați din fațada și termoizolația blocului a fost degradată. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spațiu deschis”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Mașina ar aparține unei femei din municipiul Vaslui, iar incendiul a fost anunțat prin apel la 112 de fratele acesteia.