Politistii au oprit o petrecere organizata pe o strada din Constanta cu prilejul cununiei religioase a unei tinere de 19 ani

Luni, 27 Iulie 2020, ora 23:353954 citiri
Politistii au oprit o petrecere organizata pe o strada din Constanta cu prilejul cununiei religioase a unei tinere de 19 ani
Foto: Facebook.com / Politia Romana

Politistii au oprit o petrecere privata organizata pe o strada din municipiul Constanta cu prilejul cununiei religioase a unei tinere de 19 ani. PArticipantii la petrecere nu respectau distantarea fizica, iar organizatorii evenimentului au fost amendati cu 1.500 de lei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, luni, in jurul orei 17, politisti din cadrul Sectiei 2 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca pe o strada din municipiul Constanta era in desfasurare o petrecere privata, fara a se respecta masurile de distantare, prevazute pe perioada starii de alerta.

"La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiilor 2 si 4 Politiei si jandarmi ai I.J.J Constanta. Astfel, au fost identificati doi barbati - organizatorii petrecerii cu prilejul cununiei religioase a unei tinere de 19 ani, nepoata acestora. Politistii le-au pus in vedere organizatorilor evenimentului sa paraseasca zona, intrucat se incalca masurile se distantare impuse pe perioada starii de alerta, fapt pentru care acestia s-au conformat si au intrat in locuinta, iar membrii formatiei muzicale au parasit de asemenea zona", se arata in comunicat.

Sursa citata a mentionat ca organizatorii evenimentului au fost sanctionati contraventional cu amenda, in valoare totala de 1.500 de lei, pentru nerespectarea distantarii fizice intre participanti, iar membrii formatiei au fost amendati cu 600 de lei, pentru tulburarea linistii locuitorilor din zona.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News