Politist, despre invitatii la nunta familiei Halep: "Erau aproximativ 250 de oameni pe terasa si 150 care asteptau sa intre"

Luni, 27 Iulie 2020, ora 12:51
10073 citiri
Politist, despre invitatii la nunta familiei Halep: "Erau aproximativ 250 de oameni pe terasa si 150 care asteptau sa intre"
Nunta verisoarei Simona Halep a fost organizata la un restaurant din Constanta FOTO Youtube/ Rerplica de Constanta

Verisoara Simonei Halep si-a organizat nunta duminica seara, 26 iulie, pe terasa unui restaurant din orasul Constanta. Petrecerea a fost oprita de politisti si de jandarmi pentru ca nu au fost respectate masurile de prevenire a raspandirii COVID-19.

Mai exact, potrivit reprezentantilor Politiei, mesele de pe terasa nu erau pozitionate cu respectarea distantei de doi metri, iar numarul invitatilor depasea 50 de persoane, potrivit comunicatului Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Autoritatile s-au deplasat la fata locului in urma unui apel la 112, efectuat in jurul orei 20.00.

250 de invitati pe terasa, 150 care asteptau sa intre

Cand autoritatile au ajuns la fata locului, aproximativ 250 de persoane erau deja pe terasa, iar alte 150 asteptau sa intre, potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Constanta, Cristina Gavrilan.

"Nu ar fi putut participa un numar de 200 de persoane pentru a fost o nunta, nu vorbim de un eveniment cultural. Evenimentul cultural se poate desfasura cu maxim 500 de persoane. Aici a fost vorba de un eveniment festiv. Invitatii au fost trimisi acasa, nu a opus nimeni rezistenta. S-a deschis dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor conform articolului 352 din Codul Penal atat pentru administratorul localului respectiv cat si pentru organizator", a declarat Cristina Gavrilan, pentru Ziare.com.

"Nu inteleg de ce au stricat nunta. Erau 220 de persoane. Eu stiam ca este voie, in aer liber, cu 500 de persoane", a declarat Nicu Terzi, patronul restaurantului, pentru Focuspress.

Simona Halep nu ar fi participat la nunta verisoarei. Mai mult, a renuntat la turneul WTA de la Palermo din cauza carantinei obligatorii impuse de Italia pentru persoanele care vin din Romania.

"Noi am aflat cu tristete decizia Nr.2 mondial de a-si anula participarea", a declarat directorul turneului, Oliviero Palma, intr-un comunicat dat publicitatii, potrivit Agerpres.

Comunicatul integral al IPJ Constanta:

"Politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta s-au autosesizat in urma unui apel la 112, efectuat in jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanta.

Astfel, la fata locului s-au deplasat 28 de politisti de ordine publica, investigarea criminalitatii economice, criminalistica si rutiera pentru efectuarea primelor verificari. S-a constantat faptul ca operatorul economic nu respecta masurile de diminuare a impactului riscurilor prevazute de Legea 55/2020, prin faptul ca pe terasa localului respectiv mesele nu erau pozitionate cu respectarea distantei de 2 metri, iar numarul invitatilor depasea 50 de persoane.

Totodata, reprezentanti din cadrul Directiei de Sanatate Publica si inspectori de la Protectia Consumatorului fac verificari de specialitate in ceea ce priveste respectarea normelor privind prevenirea raspandirii virusului Covid-19.

La fata locului sunt si jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judetean Constanta si politisti locali. In cauza, a fost deschis dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor, conform art. 352 din Codul Penal".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ion Țiriac trage un semnal de alarmă în legătură cu Simona Halep: "Sunt mulţi care vorbesc degeaba"
Ion Țiriac trage un semnal de alarmă în legătură cu Simona Halep: "Sunt mulţi care vorbesc degeaba"
Fostul tenisman Ion Ţiriac a declarat, vineri, că ar fi frumos ca jucătoarea Simona Halep, a cărei suspendare pentru dopaj de 4 ani a fost redusă la 9 luni de către Tribunalul de Arbitraj...
Cine e fosta lideră mondială care va decide soarta Simonei Halep: ”Greutatea e pe umerii ei”
Cine e fosta lideră mondială care va decide soarta Simonei Halep: ”Greutatea e pe umerii ei”
Simona Halep a revenit în competiții ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o TAS, de reducere a suspendării de 4 ani dictată de ITIA la 9 luni. Deși și-a anunțat prezența săptămâna...
#Simona Halep, #verisoara, #coronavirus, #nunta, #Constanta, #autoritati , #eveniment