Politist cercetat dupa ce a fost filmat fumand in masina de serviciu (Video)

Marti, 29 Martie 2016, ora 21:30
5634 citiri
Politist cercetat dupa ce a fost filmat fumand in masina de serviciu (Video)
Foto: Facebook/Valentina Milut Oprea

Un agent de politie din cadrul Biroului Politiei Rutiere Craiova este cercetat de conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, dupa ce pe Internet au aparut imagini cu acesta fumand in masina de serviciu. Secventele video ar fi fost inregistrate la o saptamana dupa intrarea in vigoare a Legii antifumat.

In 24 martie, craioveanca Valentina Milut Oprea, oprita in trafic de agentul sef principal Florin Bitica, din cadrul Biroului Politiei Rutiere Craiova, a postat pe o retea de socializare un filmulet in care este infatisat politistul in timp ce fuma in masina de serviciu, completand un proces-verbal de sanctiune pe numele femeii, arata News.ro.

Legea antifumat: Elevi amendati in incinta scolii

"La nici trei zile de la aplicarea legii privind fumatul in locurile publice, Politia Rutiera incalca grav aceasta lege. Filmarea este realizata in urma cu zece minute in apropierea pietei din cartierul Valea Rosie. Domnul fuma in timp ce completa un formular de amenda. Pentru fapta sa, dumnealui cine ii completeaza formularul de amenda?!", este comentariul facut de Valentina Milut Oprea.

La nici trei zile de la aplicarea legii privind fumatul in locurile publice, politia rutiera incalca grav aceasta lege....

Posted by Valentina Milut Oprea on Thursday, March 24, 2016

Imaginile au fost prezentate si conducerii Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj.

"Am prezentat imaginile comandantului care a dispus inceperea anchetei, urmand a fi sanctionat in conformitate cu prevederile legale", a declarat agent sef adjunct Amelia Barbu, purtator de cuvant al IPJ Dolj.

Sute de amenzi si avertismente in prima saptamana fara fumat

Agentul sef principal Florin Bitica lucreaza de mai multi ani in Politia doljeana, fiul sau fiind tot politist. Aceasta este prima abatere a politistului rutier, care mai are cateva luni pana la pensionare.

Prima amenda aplicata unui restaurant din Bucuresti pe legea antifumat

Incepand din 17 martie, fumatul este interzis, conform noilor prevederi legale, in spatiile de la locul de munca, in orice loc de joaca pentru copii, fie ca este spatiu inchis sau in aer liber, in mijloacele de transport in comun, inclusiv taxiuri, in spitale si clinici, in unitatile invatamant, precum si in cele destinate protectiei si asistentei copilului, de stat si private.

De asemenea, nu se mai poate fuma in institutiile publice centrale si locale, institutii sau unitati economice, de alimentatie publica, de turism, comerciale, culturale sau sportive. Este interzis fumatul si in autogari, gari si aeroporturi, de stat si private.

Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#politist fuma masina, #politist cercetat fumat , #Legea antifumat
Comentarii
Poza schmit
schmit
rank 5
Afar cu Pulitaiuu!!ma facut ma,ma Prazilian "destept"!