Politia din Gara de Nord, acuzata ca nu face nimic impotriva hotilor

Sambata, 12 Septembrie 2009, ora 16:481710 citiri
Politia din Gara de Nord, acuzata ca nu face nimic impotriva hotilor

Hotii din Gara de Nord au inceput sa fure fara sa mai fie deranjati de politisti. Vanzatorii din gara spun ca acestia evita sa intervina si ii acuza de lipsa de profesionalism si chiar coruptie.

Principalele victime ale hotilor sunt calatorii si vanzatorii de la tarabe si magazine. Comerciantii se plang ca in fiecare saptamana le dispare marfa de 80 de lei, in timp ce furtul de bagaje a devenit un fleac, informeaza Gardianul.

"In fiecare zi vezi cate o patrula de cate doi politisti plimbandu-se agale pe un peron, iar furtul se produce pe peronul de vis-a-vis, sub nasul lor, evitand sa intervina, intentionat parca, preferand sa ramana pe loc", le-a spus unul dintre comercianti jurnalistilor de la Gardianul.

"Toata lumea stie ca aici se fura. Cand spui Gara de Nord, spui infractionalitate. Se fura ca in camp. Tiganii fura cel mai mult. De fapt, toata lumea fura. Pagubele sunt de 80 de lei pe saptamana, doar la carti. La celelalte produse... Se fura orice. Politia nu-si face datoria. Politistii stau cu mainile in sold. Sunt mana in mana cu taximetistrii pirati care asteapta clientii pe peron", a declarat un alt vanzator din Gara de Nord.

Vanzatorii din gara spun ca cele mai mari probleme le au cu femeile de etnie rroma, care ascund produsele furate sub fuste.