Cum arată drumurile de legătură pentru podul suspendat de la Brăila: "Podul propriu-zis va fi gata vara viitoare"

Marti, 10 August 2021, ora 12:10 3777 citiri
Drumurile de acces la podul de peste Dunăre FOTO CNAIR

Asociația Pro Infrastructură a publicat marți, 10 august, o galerie foto impresionantă cu oamenii care muncesc la înălțimi amețitoare pentru a finaliza podul de peste Dunăre dintre Brăila și Galați.

Cei de la Pro Infrastructura subliniază că, deși podul va fi gata vara viitoare, circulația va fi amânată pentru finalul anului 2022 din cauza lucrărilor la drumurile de acces, lucrări ce sunt întârziate.

„Astăzi privim oamenii din spatele betoanelor și oțelului podului suspendat peste Dunăre de la Brăila prin obiectivul iscusit al lui Radu Arama care a surprins munca lor în câteva cadre excepționale. Lăsăm imaginile să vorbească de la sine.

Stadiul? Avem autorizație de construire pentru toți cei aproximativ 20 de km de drumuri de legătură și relocările de utilități sunt aproape gata (după nenumărate bâlbe și licitații anulate ale CNAIR).

Podul propriu-zis va fi gata vara viitoare, dar drumurile noi care îl vor lega de infrastructura rutieră de pe cele două maluri vor fi terminate abia spre finalul lui 2022 când, sperăm, vom putea circula”, au scris cei de la Pro Infrastructura.

CNAIR a publicat cu o zi înainte o înregistrare cu lucrările la drumurile de acces către pod.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News