Aeronavă WizzAir a aterizat pe aeroportul din Iași după probleme la trenul de aterizare. Fusese activat planul roșu de intervenție

Marti, 28 Septembrie 2021, ora 19:504849 citiri
Aeronavă WizzAir a aterizat pe aeroportul din Iași după probleme la trenul de aterizare. Fusese activat planul roșu de intervenție
Probleme la cursa Wizz Air FOTO Facebook

Cursa WizzAir Eindhoven-Iaşi a înregistrat, marţi seară, dificultăţi la aterizarea pe Aeroportul din Iaşi. Avionul s-a rotit deasupra Iaşiului timp de câteva minute, după ce echipajul a semnalat existenţa unor probleme la trenul de aterizare. Autorităţile au activat Planul roşu.

Cursa Wizz de Eindhoven s-a învârtit deasupra Iașiului mai multe minute după ce trenul de aterizare nu s-a deschis.

"A fost o problemă la sistemul hidraulic al trenului de aterizare, dar piloții au reușit să rezolve situația și aeronava a aterizat cu bine", a declarat directorul Aeroportului, Romeo Vatră.

"Am fost anuntati despre faptul ca o aeronava Wizz Air - cursa Einhoven cu 100+6 pasageri avea probleme la trenul de aterizare. La 19:25 a fost activat Planul Rosu, iar la 19:35 aeronava a aterizat fara probleme", au transmis si reprezentatii ISU.

Se pare că o scurgere hidraulică a blocat roțile unui avion. S-a luat în calcul aterizarea pe burta avionului și s-a activat Planul roșu, a scris publicația locala Ziarul de Iași.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News