Petrecere de interlop în centrul Iașiului: Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești și Adrian Minune i-au făcut dedicații lui Adrian Corduneanu VIDEO

Sambata, 20 Noiembrie 2021, ora 06:12 139986 citiri
Petrecere de ziua lui Adrian Beleaua FOTO: TikTok

Interlopul Adrian Corduneanu a petrecut miercuri, 17 noiembrie, de ziua lui, într-un local cunoscut din Iași. Și ca orice orice influencer care se respectă a ținut să imortalizeze momentul pe conturile sale de socializare.

Și pentru că nu au fost prezenți fizic la petrecere, maneliști celebri au ținut să-i facă dedicații online lui Adrian Beleaua. Printre aceștia se numără și Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești și Adrian Minune.

Alături de el au fost familia și câțiva prieteni. Iar soția sa i-a comandat un tort cu o poză în care apare alături de ea și de cei trei copii ai lor.

Clanul Corduneanu este recunoscut pentru petrecerile sale. Foarte des, pe conturile de socializare ale celor doi frați, apar imagini de la chefuri.

Postările lor au zeci de mii de aprecieri, iar comentariile laudative sunt la fiecare postare.

Cine sunt Cordunenii

Istoria clanului Corduneanu, cea mai periculoasă grupare de interlopi din Moldova, a început undeva în jurul anilor '90. În anul 2002 Costel Corduneanu s-a retras din activitatea sportivă, însă deja era cunoscut că lider al grupării de numele căreia avea să se lege infracțiuni grave de crimă organizată.

Clanul Corduneanu activează în Iași, iar numele membrilor grupării au ajuns celebre în toată țara și chiar peste hotare din cauza scandalurilor, a actelor de violență și a furturilor.

Înainte de a fi cunoscut drept liderul celui mai de temut clan de interlopi din Iași, numele lui Costel Corduneanu era legat de performanța sportivă. A fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind campion mondial la cadeți, vicecampion european și participant din partea României la două ediții ale Jocurilor Olimpice. La Barcelona, în 1992, unde a obținut locul nouă și la Atlanta, în 1996, când s-a clasat pe locul 14.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii