Bucăți din perete au căzut printre mașini în pasajul Unirii din București. Intervenție de urgență pentru pentru "îndepărtarea panourilor care prezintă pericol de cădere" UPDATE

Joi, 25 Noiembrie 2021, ora 13:30 2540 citiri
Pericol pentru șoferi în pasajul Unirea FOTO: captură

Traficul în centrul Bucureștiului este îngreunat joi, 25 noiembrie, în zona centrală a Bucureștiului, după ce bucăți dintr-un perete lateral al pasajului Unirii au început să cadă pe carosabil.

UPDATE. Angajații Administrației Străzilor decopertează peretele lateral pentru îndepărtarea plăcilor care reprezintă pericol.

Așa arată acum peretele de pe care muncitorii au scos plăcile

Sursa FOTO: știrileprotv.ro

Poliția le solicită șoferilor să fie prudenți în trafic.

”Având în vedere faptul că există riscul ca peretele lateral al pasajului să se decoperteze, Administrația Străzilor intervine în Pasajul Unirii, pe sensul dinspre bd. Cantemir către str. Colțea, prin restricționarea traficului rutier pe banda 2 pentru îndepărtarea panourilor care prezintă pericol de cădere.

În contextul măsurilor dispuse, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare instituită în zona lucrării, precum şi semnalele, indicațiile și dispozițiile poliţiştilor rutieri aflați în zonă pentru asigurarea măsurilor de protecție și îndrumare corespunzătoare a conducătorilor auto”, a transmis Poliția rutieră.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News