Perchezitii in Bucuresti: a fost prins hotul care i-a furat masina lui Iulian Miu

Marti, 03 August 2021, ora 01:401286 citiri
Perchezitii in Bucuresti: a fost prins hotul care i-a furat masina lui Iulian Miu
Foto: Arhiva

Doua perchezitii au loc sambata dimineata la doua adrese din Bucuresti. Politistii Serviciului Furturi de Autovehicule, sprijiniti de echipe ale Serviciului Special de Interventie Rapida, au retinut un barbat suspectat de furt de masini si au recuperat doua autoturisme furate.

I. Iulian, de 24 de ani, este suspectat ca a furat trei masini in lunile mai, iunie si august, toate lasate de proprietari cu cheile in contact si cu motorul pornit, se arata intr-un comunicat al IGPR postat pe site-ul institutiei.

Prejudiciul total cauzat prin activitatea infractionala este estimat la aproximativ 100.000 de euro.

Bucuresteanul a furat un Opel Antara, un Mercedes si un Audi A 4. Acesta din urma apartine chiar fostului fotbalist de la Steaua, Iulian Miu, si valoreaza 50.000 de euro.

Pana in prezent, politistii au recuperat si predat pagubitilor ultimele doua autoturisme, valoarea acestora fiind de aproximativ 50.000 de euro.

Cercetarile sunt continuate de politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule. I. Iulian va fi prezentat Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 si Judecatoriei Sectorului 1 cu propunere de arestare preventiva.