Doi hoti de motorina, retinuti la Constanta. Politia a facut mai multe perchezitii in acest caz

Miercuri, 03 Februarie 2021, ora 12:08
2749 citiri
Doi hoti de motorina, retinuti la Constanta. Politia a facut mai multe perchezitii in acest caz
Au furat motorina FOTO (generica) Pixabay.com

Doua persoane au fost retinute intr-un dosar de furt de produse petroliere, instrumentat de politistii de la Constanta. Anchetatorii au facut miercuri dimineata sapte perchezitii in aceasta cauza, in urma acestora a fost confiscata o cantitate mare de motorina.

Potrivit unui comunicat al Politiei Judetene Constanta, in urma cercetarilor intr-un dosar penal de furt calificat, marti, politisti din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi (Biroul Judetean de Politie Transporturi Constanta si Biroul de Investigatii Criminale), sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Medgidia, au pus in executare sapte mandate de perchezitie domiciliara in judetul Constanta.

"Politistii au descoperit 1.310 litri de produs petrolier cu miros specific de motorina, precum si alte obiecte cu valoare probatorie. Bunurile au fost ridicate in vederea indisponibilizarii", se arata in comunicat.

In urma cercetarilor, doi barbati au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind dusi la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Constanta, si urmeaza sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

In 28 ianuarie, politisti din cadrul S.R.P.T. Constanta au prins in flagrant mai multe persoane, in timp ce ar fi sustras produs petrolier cu miros specific de motorina din vagoane de tip cisterna, in judetul Constanta. Pentru prinderea lor, au fost trase cinci focuri de arma, insa barbatii au reusit sa scape.

La fata locului au fost identificate un atelaj hipo, un autoturism si un microbuz, precum si 10 recipiente din tabla cu capacitatea de 220 litri fiecare, incarcate cu produs petrolier.

Din verificarile efectuate, politistii au constatat ca a fost furata o cantitate de sapte tone de produs petroliere, in valoare de 42.000 de lei.

Un candidat la o primarie din Suceava si-a dat pantalonii jos

In luna septembrie 2020, un candidat PSD si-a dat jos pantalonii si lenjeria intima in fata unui barbat care l-a intrebat daca fura motorina din rezerva Primariei orasului Milisauti, din Suceava. Incidentul s-a petrecut marti, 1 septembrie 2020, in curtea administratiei locale.

Persoana care s-a dezbracat in public este un candidat din partea PSD la Consiliul Local al orasului. In prezent, barbatul este angajat al primariei pe postul de sofer.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Procurorii lui Kovesi au descins la Botoșani. Ancheta vizează o fraudă de 160.000 de euro
Procurorii lui Kovesi au descins la Botoșani. Ancheta vizează o fraudă de 160.000 de euro
Biroul Parchetului European din Cluj-Napoc face joi, 18 aprilie, percheziţii în mai multe locaţii, inclusiv în instituţii publice, din judeţul Botoşani, în cadrul unei anchete privind o...
Prostituate acuzate de furt. Clienții lor au rămas fără mii de euro
Prostituate acuzate de furt. Clienții lor au rămas fără mii de euro
Poliţiştii prahoveni anchetează un dosar de furt în care trei prostituate sunt suspectate că au furat mii de euro şi mii de lei de la clienţi. Joi, 18 aprilie, anchetatorii fac percheziţii...
#furt de motorina, #perchezitii, #retineri , #furt