174 de pasageri care veneau de la Bologna la Iaşi au rămas fără bagajele de cală VIDEO

Miercuri, 04 August 2021, ora 16:315349 citiri
174 de pasageri care veneau de la Bologna la Iaşi au rămas fără bagajele de cală VIDEO
Bagajele pasagerilor care au călătorit de la Bologna la Iași au ajuns la Chișinău FOTO captură video

174 de pasageri care veneau de la Bologna la Iaşi au rămas fără bagajele de cală, după ce aceastea ar fi fost încurcate cu bagajele unor pasageri ai zborului către Chişinău, potrivit adevărul.ro.

Aeronava a aterizat la Iaşi imediat după miezul nopţii, iar pasagerii şi-au dat seama că bagajele care se învârteau pe bandă nu sunt ale lor, după ce au observat că nimeni nu merge să le ridice.

”Ne-am dat seama că nu sunt bagajele noastre când am văzut că aceleaşi valize se învârt de 3-4 ori pe bandă şi nimeni nu le ia. Am chemat pe cineva de la aeroport să ne ajute, să ne ofere măcar nişte informaţii. Nu a venit nimeni, nimeni nu ne-a spus nimic. A venit doar un paznic şi cei de la Poliţia de Frontieră, care ne-au spus să eliberăm zona!”, a declarat una dintre pasagere.

Se pare că aceasta este pentru prima dată când pe Aeroportul Iaşi se întâmplă un astfel de incident.

„Confirmăm informaţia. Compania aeriană care a operat cursa Bologna-Iaşi în data de 4.08.2021 se va asigura că toţi pasagerii care au ajuns pe Aeroportul din Iaşi (ora aterizării - 00:25) îşi vor putea recupera bagajele în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanţii Aeroportului Iaşi.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
cititoru
rank 5
Hei, Edu. Nu prea iti place Romania, asa-i
MacGigi
rank 5