Park4Fly asigura peste 150 de locuri de parcare si transfer gratuit la aeroport

Vineri, 17 Noiembrie 2017, ora 17:00
3222 citiri
Park4Fly asigura peste 150 de locuri de parcare si transfer gratuit la aeroport

Park4fly reprezinta o parte a grupului WLC AUTO, o companie care ofera servicii auto integrate de service auto, inchirieri auto, asistenta rutiera si parcare cu plata.

Pentru ca se urmareste sa se ofere ajutor unui numar cat mai mare de persoane, a fost realizata o parcare care ofera peste 150 de locuri si alte avantaje suplimentare - doua dintre ele fiind: apropierea de aeroport, la doar 3 minute, si transferul gratuit al persoanelor spre si dinspre aeroport.

Asadar, Park4fly ofera clientilor sai posibilitatea de a inchiria locuri de parcare in apropiere de Aeroportul Otopeni.

Transportul se face gratuit spre aeroport si de la aeroport, in regim individual - acest lucru dovedind aprecierea pe care o are firma pentru timpul persoanelor care apeleaza la aceste servicii.

Din momentul parcarii si pana la sosirea la terminalul plecari, un client nu va trebui sa aloce mai mult de 10 minute.

Cat costa parcarea Park4fly

Platile pentru locurile de parcare pot fi facute atat cu Cardul cat si Cash - se solicita doar sa fie bifat ultimul pas pentru a rezerva modalitatea de plata.

Pentru proprietarii de masini carora le este necesara parcare pe termen lung, exista oferte personalizate.

Pentru o perioada mai mare de 30 de zile clientii beneficiaza de preturi speciale si de discounturi substantiale.

La Park4fly nu exista costuri ascunse. Preturile sunt prezentate in lei pe zi, tinand cont de perioada, si pot sa ajunga pana la 9,9 lei pe zi, suma ce reprezinta cel mai mic pret practicat in zona.

Serviciile sunt de cea mai buna calitate, asa cum reiese si din recenziile existente pe Google si Facebook.

In pretul zilnic sunt incluse mai multe servicii, mai exact: transportul din si spre aeroport in regim non-stop, monitorizarea video continuu a masinii parcate, paza in fiecare moment din zi si din noapte, accesul la sistemele de supraveghere video.

Toate acestea, impreuna cu suportul telefonic non-stop, ajuta clientii sa isi verifice oricand masina lasata pe locul de parcare inchiriat.

Avantaje oferite de Park4fly

Transferul gratuit de la sediu pana la aeroport si inapoi se face utilizand un microbuz special, individual. Atunci cand clientul revine, un reprezentant al firmei este prezent in aeroport avand o tableta cu numele acestuia. Dupa ce are loc intalnirea dintre cei doi, se pleaca inapoi la sediu, de unde clientul isi poate ridica masina.

Sistemele de supraveghere permaneta au rolul de a asigura conditiile perfecte pentru autoturismul lasat pe locul de parcare. Accesul este permis in permanenta si se face printr-un sistem de monitorizare online, gratuit, la care fiecare client are acces.

Aceste sisteme ultramoderne fac posibila conectarea cu ajutorul oricarui dispozitiv care are internet. In plus, fata de monitorizarea video, firma asigura si un agent de securitate care este prezent in permanenta in parcare.

Park4fly reprezinta definitia profesionalismului in domeniul parcarii in conditii maxime de siguranta. Cu ajutorul lor, clientii nu vor mai sta cu grija autoturismului lasat acasa si vor avea o calatorie linistita, lipsita de griji, iar, ca bonus, vor fi tratati cu o atentie desavarsita atat la plecare cat si la intoarcere.

Rezervarile pentru locurile de parcare se fac non-stop, telefonic: 40730135800. Mai multe informatii sunt oferite pe site-ul: https://park4fly.ro/.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#parcare aeroport Otopeni , #aeroport