Ovidiu Silaghi, ministru al Transporturilor în Guvernul Ponta, transportat de urgență la spital după ce s-a înecat cu usturoi

Joi, 12 August 2021, ora 11:49 6205 citiri
Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor FOTO Facebook/ Ovidiu Silaghi

Aflat pe litoralul românesc, în concediu, fostul demnitar Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor în Guvernul Victor Ponta a avut parte de un moment de cumpănă, după ce s-a înecat cu o bucată de usturoi.

S-a întâmplat în noaptea de luni spre marți, 10 august, în jurul orei 2.00, acesta fiind dus la spital după ce usturoiul s-a oprit în esofag, iar Ovidiu Silaghi se simțea foarte rău.

Medicii s-au mobilizat și au reușit să-l repună pe picioare pe fostul demnitar.

„I s-a făcut o endoscopie și a fost chemat de acasă medicul endocrinolog, care nu era de serviciu. A fost foarte multă agitație, dar și mobilizare. Domnul ministru a plecat pe picioarele lui după câteva ore”, ne-a declarat, sub protecția anonimatului, unul dintre cadrele medicale care era de gardă în acea noapte.

Directorul Spitalului de Urgență din Constanța a confirmat că este vorba despre un fost ministru al Transporturilor, dar nu a vrut să pronunțe numele „oaspetelui” de noapte.

Ovidiu Silaghi este bine și joi dimineața a postat pe Facebook imagini din locația de la Marea Neagră unde se află în prezent.

În trecut, Ovidiu Silaghi a mai îndeplinit funcția de ministru pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Comerț, Turism și Profesii Liberale în Guvernul Tăriceanu, dar a fost și europarlamentar în primul Parlament European și parlamentar PNL de Satu Mare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com