Oana Lovin, protestatara cu sparanghel, amendata cu 400 de lei de jandarmerie dupa ce i-a strigat cuvinte obscene sefului statului la inaugurarea metroului din Dumul Taberei

Miercuri, 16 Septembrie 2020, ora 16:32 4494 citiri
Oana Lovin Foto: Facebook

Oana Lovin, noua vedeta a Antena3, cunoscuta drept protestatara cu sparanghel, a fost amendata cu 400 de lei de jandarmi dupa ce i-a strigat cuvinte obscene, cu o portavoce, sefului statului venit la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Incidentul a avut loc marti, 15 septembrie 2020.

"M... Klaus Werner Iohannis!", a strigat Oana Lovin prin portavoce la sosirea sefului statului.

Imediat aceasta a fost inconjurata de jandarmi care nu au mai lasat-o sa foloseasca portavocea si au escortat-o la masini unde a fost legitimata.

"In data de 15.09.2020, Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei a asigurat masurile de ordine publica cu ocazia darii in folosinta a liniei de metrou M5 Eroilor-Drumul Taberei.

In jurul orei 12.00, in zona statiei de metrou Eroilor, o persoana de sex feminin a adresat cuvinte jignitoare/vulgare la adresa unui demnitar al statului roman in momentul sosirii acestuia la eveniment.

Persoana a fost legitimata de membrii patrulei de jandarmi fiind sanctionata contraventional conform Legii 61/1991, pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natura sa tulbure ordinea si linistea publica sau sa provoace indignarea cetatenilor ori sa lezeze demnitatea si onoarea acestora", a transmis Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Suma pe care trebuie sa o plateasca Oana Lovin este de 400 de lei.

VIDEO Oana Lovin, noua vedeta a studiourilor Antenei 3, saltata de jandarmi dupa ce i-a strigat cuvinte obscene sefului statului

Metroul din Drumul Taberei se deschide circulatiei. Cati bani s-au investit, cat au durat lucrarile si ce rezolva in trafic magistrala M5

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News